Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Megrángattuk a Balmazújváros bajszát, de nem sikerült a pontszerzés


Esős, csúszós talajon, de kiváló pályán kezdődött a mérkőzés Balmazújvárosban, ahol várható volt, hogy a hazai csapat megpróbálja minél előbb megszerezni a vezetést. Ezt sajnos nem sikerült elkerülni. Horváth hiába védett nagyot egy lövés után, a jobb oldalra kitolt labda sajnos az ellenfél támadójához került, aki a kapufára rúgta azt, majd a második kipattanót már az üreskapuba tudták juttatni a hazaiak. Sajnos a 25. percben jött az újabb gólt egy előre ívelt labda után, a hazai támadó elhúzta a labdát Horváth mellett és a kapuba gurított.

A második bekapott gól után mi tudtunk veszélyesebb akciókat vezetni, két veszélyes fejesünk is volt pontrúgások után és Makrai is veszélyeztetett egy lövéssel.

A második félidőre nagyon jó szellemben jött ki a csapat, a 48. percben Albert szabadrúgását Nánási fejelte a kapuba, majd szinte a középkezdés után Peres lőtte ziccerben a kapusba a labdát.
A második félidő elején a játékvezető teljesen elvesztette uralmát a mérkőzés felett, aminek zömében mi ittuk meg a levét, ami a 75. percben tetőzött, mikor Farkas Andrást állította ki a játékvezetői stáb.

A kiállítás sem törte meg a csapatot, folyamatosan támadásban maradtunk, alakítottuk ki a lehetőségeket, de a hazaiak is veszélyes támadásokat tudtak vezetni. A nagyon jó erőkből álló és jó futballt játszó Balmazújváros és a minket sújtó játékvezetői ítéletek együttesen már megoldhatatlan feladat elé állították a csapatot.
2016. október 16.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa