Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

25 éves jobbhátvédet igazoltunk


Klubunk leigazolta a Kecskeméti TE-től a 25 éves jobbhátvéd Bagó Patrikot.

Patrik Kalocsán született, ott is kezdett el focizni, először a Méhecskék SE-nél, majd a Kalocsai FC-nél. Még utánpótlás korában Paksra került, ahol az U15-ös csapatban debütált. Ott végigjárta a ranglétrát, minden korosztályban meghatározó játékosnak számított.

2012-ben, 18 évesen mutatkozhatott be a felnőtt csapatban, egy Győri ETO elleni Magyar Kupa mérkőzésen, ahol keződként lépett a pályára és végig is játszotta a találkozót. A tavaszi szezonban az NB II-ben is lehetőséget kapott egy Haladás elleni mérkőzésen. A folytatásban leginkább a Paks második csapatában kapott lehetőséget a megye I. osztályban, majd az NB III-ban. De közben a Ligakupa mérkőzéseken is számítottak rá Pakson.

Paksról végül 2018-ban került Kecskemétre, ahol az előző szezonban szintén meghatározó játékos tudott lenni az NB III-ban, ahogy előtte Pakson is az volt. 25 mérkőzésen lépett pályára a Kecskemét színeiben, minden alkalommal kezdőként.

Patrik eddig 114 alkalommal lépett pályára az NB III-ban és 3 gólt szerzett. Játéka erőssége a sebessége és remek beadásai.

Sok sikert kívánunk Cegléden Patrik!


Eddigi felnőtt csapatai:
Paksi FC II, Kecskeméti TE

Fontos adatok:
NB III-as mérkőzés: 115
NB II-es mérkőzés: 1
Gólok: 3
Sárga lap: 24
Piros lap: 2 
2019. július 11.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút