Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Balassagyarmat következik


Vasárnap újra idegenben lép pályára a csapat, ezúttal a bajnokság 5. helyezettje a Balassagyarmati VSE lesz az ellenfelünk.

Nem kezdte jól a bajnokságot a Nógrád-megyei csapat, az első hat fordulóban nem tudtak nyerni és a 18. kieső helyen tanyáztak. Végül a hetedik fordulóban megtört az átok a DVTK II ellen. Majd egy debreceni vereség után jött 9 mérkőzés, amelyek közül csak egyet vesztettek el, a Tiszakécske ellen. Sajnos ebben az időszakban a Malomtó szélről is elvitték a három pontot.

Jelenleg 30 forduló után 15 győzelem, 7 döntetlen és 8 vereség a mérlegük, 37 rúgott és 26 kapott gól mellett. Az idei évben sorra játszották az egy gólos mérkőzéseket, hol 1:0-ra nyertek, hol 1:0-ra kikaptak. Kivétel csak a DVSC II és a Tiszaújváros elleni mérkőzés voltak, amikor mindkét mérkőzésen 3:0-ra tudtak nyerni. A Jászberény és a Kisvárda II ellen pedig gólnélküli döntetlent játszottak. Idén mindössze két gólt kaptak a kilenc mérkőzésen.  

Leggólerősebb játékosuk a vezetőedző Nagy Tibor fia Nagy Tamás, 7 találattal. De rajtuk kívül több ismerős névvel is találkozhatunk a csapatban, például Fejes János, Pallagi Botond, vagy épp Tóth Milán személyében.

Nehéz mérkőzésre számíthatunk tehát, ami jó hír, hogy eltiltása után visszatérhet a keretbe Kovács Botond is, csapatunk pedig jó formában van és több a tabella élmezőnyébe tartozó csapatot is sikerült megvernünk az elmúlt időszakban.

Szurkoljunk vasárnap az újabb jó eredményért! A mérkőzés 17:00 órakor kezdődik Leél-Őssy Ádám sípszavára.

Hajrá Cegléd!
2021. április 24.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma