Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Balassagyarmatot fogadjuk


Vasárnap újra hazai pályán játszik a csapat, ezúttal a Balassagyarmat csapatát fogadjuk a Malomtó szélen.

Csapatunk nyolc mérkőzés után szenvedett először vereséget, amiből aztán gyorsan jött kettő is egymás után a DEAC, majd a Sényő ellen. Most vasárnap hazai pályán lehet kilépni a gödörből és újra megérezni a győzelem illatát.

Ehhez a Balassagyarmat csapatát kell legyőznie Schőn László legénységének. A BSE a tavalyi szezonban megnyerte a Nógrád megye első osztályú bajnokságát ezzel feljutott a harmadosztályba, ahonnan 2018-ban búcsúzott. A 2018/2019-es bajnokságot veretlenül zárták a megyei osztályban, 20 mérkőzésükből 16-ot megnyertek, 4 alkalommal pedig döntetlent értek el.

Az NB III-as évadot is meggyőzően kezdték, hazai pályán 3:0-ra győzték le a DVTK második csapatát, majd 1:0-ra nyerni tudtak a DVSC II ellen is. Ezt három döntetlen (Putnok, Ózd, Sényő) és két vereség (Tállya, DEAC) követte. Szeptember végén lábaltak ki a nehéz szériából és a bajnokság élmezőnyébe tartozó két csapat ellen négy pontot tudtak szerezni. Idegenben győzték le a Tiszaújvárost (1:3), hazai pályán pedig 1:1-es döntetlent játszottak a Jászberénnyel. Valamint ezeket megelőzve a szintén újonc Hatvant is legyőzték.

Ezzel az eddigi 10 mérkőzésen 4 győzelem, 4 döntetlen és 2 vereség a mérlegük, ami 16 pontot és a tabella 7. helyét jelenti annak a csapatnak, ahol több ismerős arcot is felfedezhetünk. A vezetőedző Nagy Tibor, aki az előző szezonban nálunk is megfordult, valamint két játékosuk Nagy Tamás és Pallagi Botond is ceglédi színekben lépett pályára a tavalyi NB II-es bajnokságban.

Legjobb góllövőjük éppen az a Pallagi Botond, aki nálunk is megfordult, öt találatnál jár, holtversenyben Szita Bencével. Nagy Tamás eddig két gólt szerzett. Sérültekről és eltiltottakról nincs információnk.

Nálunk a csapat egész héten keményen készült, hiszen javítani szeretnének a fiúk, akik levoltak törve a két vereség után. A megterhelő edzések mellett hétközben a szakmai stáb egy csapatösszetartó ebédet is tartott, különböző játékokkal, ami segítette kicsit feloldódni a játékosokat. 

A találkozó vasárnap 14:00 órakor kezdődik, Dobai János sípszavára, akinek a segítői Belicza Bence Péter és Pogonyi Ferenc lesznek.
2019. október 18.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma