Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Balmazújvárostól is kikaptunk


Sajnos még mindig tart a hazai átok. Mursits hiába fogott büntetőt, a Balmazújváros ellen sem tudtunk nyerni Cegléden.

Jól kezdtük az első félidőt, a kilencedik percben akár már a vezetést is megszerezhettük volna. Preklet emelt kapura a tizenhatoson belül, de a balmazújvárosi védő a gólvonalról kirúgta a labdát. A folytatásban kiegyenlített volt a játék, mind két csapatnak volt veszélyes támadása, de a következő nagy helyzet a vendégek előtt adódott. A jobb oldalról tört befelé a Balmazújváros játékosa, majd lövése a kapufán csattant.

A 36. perben aztán ismét egy nagy lehetőség adódott előttünk. Oldal került nagy helyzetbe, majd lőtt, de a kapus nagyot védett. Bele is sérült a védésbe, az eset után ápolni kellett, de tudta folytatni a találkozót.

Az utolsó percekben ismét Oldal szerezhetett volna gólt. Nagy szabadrúgását kifejelték a védők, de pont Oldal elé, akinek a lövése végül a kapu fölé ment. Nagyobb esemény már az első félidő hosszabbításában sem történt, így gólnélküli döntetlennel ért véget a találkozó első játékrésze.

A második félidő viszont számunkra borzalmasan kezdődött. Varjas rúgta fel a vendég játékost a tizenhatoson belül. A büntetőt azonban Mursits nagyot nyújtózkodva megfogta. Nagyon fontos védés volt ez kapusunktól. Azt gondoltuk ez, majd plusz erőt adhat a csapatnak, de sajnos a védés utáni szögletből gólt szerzett a Balmazújváros.

A folytatásban a mezőnyben zajlott a játék, egyik csapat sem került helyzetbe, lövések helyett inkább szabadrúgásokat lehetett feljegyezni. Sajnos nem alakult ki folyamatos játék, a védőink ívelgetésekkel próbálkoztak, de elől nem tudtuk megtartani a labdát, nem voltak veszélyes támadásvezetéseink.

Így aztán hiába volt négy perc a ráadás számunkra ez már nem volt segítség, hiszen nem tudtunk helyzetbe kerülni.

2018 december 9-e óta nem tudott nyerni a csapat, ami azt eredményezte, hogy tartósan a kiesési zónába kerültünk. A jövő héten két mérkőzést is játszunk, szerdán Vácon, vasárnap itthon a Dorog ellen lépünk pályára. Innentől minden mérkőzésen az életünkért megyünk harcba!

Kezdőcsapat:
Mursits - Kárász, Póti, Preklet, Farkas - Pallagi, Varjas - Földi, Nagy, Oldal - Szilágyi

Cserék:
Földi helyett Rétyi
Szilágyi helyett Csirmaz
Oldal helyett Fejes
2019. március 03.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút