Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Csákvár ellen kezdjük a bajnokságot


Szinte még csak most fejeződött be az előző bajnokság, ahol csapatunk történelmünk egyik legjobb eredményét érte el a 9. helyezéssel. Ez számít a klub legjobb helyezésének az egycsoportos NB II-ben. De nem volt sok ideje pihenni a fiúknak, két és fél hét után elkezdődött a felkészülési időszak, jöttek az edzőmérkőzések és már most vasárnap el is rajtol a 2018/2019-es bajnoki idény.

Az első fordulóban az ellenfelünk az Aqvital FC Csákvár csapata lesz idegenben. Az első egy-két forduló mindig nehéz minden csapatnak, hiszen itt derül ki igazán, hogy hogyan sikerült a felkészülés, itt még csiszolódik a csapat, hiszen sokkal másabb egy bajnoki mérkőzés, mint egy felkészülési találkozó.

Mióta visszajutottunk az NB II-be négy mérkőzést játszottunk a Csákvárral ebből 2 győzelem és 2 vereség a mérlegünk. Mindkét győzelmünket hazai pályán értük el, mindkét találkozó 1:0-s végeredménnyel zárult. Idegenben két vereség a mérleg, egy 2:1 és tavaly egy 2:0.

Nagy volt a játékos mozgás ellenfelünknél a nyáron, szokás szerint több fiatal érkezett a Puskás Akadémiától és pár nappal a rajt előtt leigazolták még Csillus Ádámot is. Volt több távozójuk is, ebből két név ismerős lehet a számunkra, hiszen Oldal Tibor és Rétyi Tamás Csákvárról érkezett hozzánk. De három játékos Horvat, Tar és Király a kezdőcsapatból távoztak.

Tavaly a 11. helyen végzett a Csákvár, 5 ponttal szerzett kevesebbet, mint mi, az idei célokról még nem esett szó az együttes weboldalán. A felkészülési mérkőzéseiken elég hullámzó volt a teljesítményük, nem tudni mi várható tőlük a bajnoki mérkőzésen. 

Az egész biztos, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Csákváron, de a cél nem lehet más, mint végre elhozni a három pontot vendéglátónk otthonából.


 
2018. július 26.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa