Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A DVSC második csapatát fogadjuk


A Diósgyőr után egy újabb patináns klub második alakulatával mérkőzünk meg a hétvégén. Ezúttal a Loki 2 lesz az ellenfél.

A Debrecen NB III-as gárdájában több olyan játékos is szerepel, aki az NB I-es keret tagja, többen már pályára is léptek az első osztályban. A legutóbbi Jászberény elleni mérkőzésen hat olyan játékos is pályára lépett, aki idén, vagy korábban szerepelt a Debrecen színeiben az első osztályban. De két NB III-as mérkőzésen már a 39 éves Mészáros Norbert is pályára lépett, aki többszörös magyar bajnok, szerepelt a válogatottban és játszott kint Németországban is. 

Ismerős arcokkal is találkozhatunk, majd a Zsengellér Gyula Sporttelepen debreceni színekben. Várhatóan a csapattal tart az eddig minden mérkőzésen pályára lépő Damásdi Alex és Kerekes Krisztián is, akik tagjai voltak az NB II-ben 9. helyet szerző csapatunknak. Damásdi ráadásul a szurkolók egyik kedvence volt, nem véletlen, hiszen fiatal kora ellenére 9 gólt szerzett és nagyon hasznosan játszott az egész idény során. 

A jól sikerült NB II-es év után el is vitte az azt követő nyáron a Loki, 18 alkalommal nevezték NB I-es mérkőzésre a tavalyi szezonban, ebből háromszor kezdőként, öt esetben pedig pályára is lépett.

Akire rajta kívül még nagyon kell figyelnünk, az Zsóri Dániel, aki 18 éves kora ellenére, már 15 alkalommal játszhatott az első osztályban és tavaly a Ferencváros ellen egy nagyszerű találattal megnyerte a mérkőzést a Lokinak. Ez a gól egyébként a Puskás-díj 10 jelöltje között is szerepel! Zsóri az NB III-ban idén két mérkőzésen lépett pályára, mind a kettőn betalált. Legutóbb a Jászberény ellen mesterhármast szerzett.

A DVSC II a visszajátszó játékosok ellenére nem tudott még győzni az idei szezonban, a négy mérkőzésen 2 döntetlen és 2 vereség a mérlegük. Ezzel két pontot szerezve a tabella 13. helyén állnak. Az eddigi mérkőzéseken 10 gólt kaptak, ami a negyedik legtöbb kapott gól eddig a bajnokságban. 

Nálunk a csapat egész héten jó szellemben edzett, nem csoda, hiszen múlt vasárnap nagy munkával sikerült fordítani a DVTK II ellen, ez nagy energiát adott a srácoknak. Szerencsére mindenki egészséges, így minden játékosára számíthat Schőn László a vasárnapi bajnokin.

A mérkőzés 16:00 órakor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen. A találkozót Kiss Anikó Tünde vezeti, segítői Szvetnyik Bence és Topálszki Szabin lesznek.

Hajrá Cegléd!
2019. augusztus 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa