Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A DVTK II-t fogadjuk vasárnap


A hétvégén sajnos rangadót veszítettünk Jászberényben, ezzel visszacsúszott a csapat a tabella 5. helyére. De most vasárnap már jön is a javítási lehetőség a DVTK második csapata ellen.

Aktuális ellenfelünkkel már az előző szezonban is találkoztunk, a kevés csapatok egyike volt, akik ellen két mérkőzésen léphettünk pályára. Idegenben 3:1-re, hazai pályán 5:0-ra sikerült legyőznünk őket. A DVTK utánpótlására támaszkodó csapatnál természetesen nem is nagyon volt jövés-menés a nyári átigazolási időszakban, bár a klub a bajnokság 15., azaz utolsó előtti helyén lett leintve máciusban.

Az aktuális szezont egy mini rangadóval kezdték a DVSC második csapata ellen. Haza pályán gólnélküli döntetlent játszva megszerezték első pontjukat az új kiírásban. A folytatásban már nem ment nekik ilyen jól hazai környezetben. A Tiszaújvárostól 3:2-re, a Kisvárda II-től 4:3-ra kaptak ki Miskolcon. A most feljutó Sajóbábonytól azonban elcsíptek egy pontot idegenben, így két szerzett ponttal a tabella 17. helyén találhatóak.

Az eddigi találkozókon 5 gólt szereztek és 7 gólt kaptak, ezzel -2-es a gólarányuk. Több gólt szereztek, tehát mint mi, de sokkal többet is kaptak. Viszont két alkalommal is kapott gól nélkül tudtak lehozni bajnoki találkozót. Mind az 5 találatukat 5 különböző játékos szerezte.

Nálunk a helyzet változatlan, Kovács Botond sajnos még sérült, a többiek készen állnak a vasárnapi összecsapásra. A csapat nagyon kiszeretné javítani a vasárnapi vereséget és újra több gólos győzellemel megörvendeztetni a kilátogató szurkolókat.

A mérkőzés vasárnap a nyáron megszokott 17:30-kor kezdődik a Zsengellér Gyula Sporttelepen. Találkozzunk a lelátón minél többen! Hajrá Cegléd!
2020. augusztus 19.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa