Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Hatvan ellen kezdjük az idei Magyar Kupát


Megszokhattuk az elmúlt években, hogy szeptemberben nem csak az iskola, hanem csapatunk számára a Magyar Kupa is elkezdődik.

NB II-es csapatként évek óta a 6. fordulóban csatlakozik be a sorozatba a Ceglédi VSE és a kiírás alapján mindig egy alacsonyabb osztályú csapat ellen kezdünk idegenben. A 2016/2017-es szezonban a Csepel ellen kezdtük el Magyar Kupa menetelésünket, majd legyőzve a Csepelt, a Tállyát, a Bicskét egészen a 9. fordulóig meneteltünk. A Magyar Kupa itt már oda-vissza vágós rendszerben folytatódott, az ellenfél pedig az NB I-es Diósgyőr csapata volt. Albertirsán 1:0-ra, idegenben 2:0-ra kaptunk ki. De érdekesség, hogy a visszavágón debütált hivatalos mérkőzésen a felnőttek között G. Bíró Gergő és Majoros Szabolcs, akik azóta is a csapat tagjai.

A tavalyi szezonban Úrkúton kezdtük a Magyar Kupát egy 6:2-es győzelemmel, ahol Nyilas Elek mesterhármast rúgott. A következő fordulóban a szintén NB II-es Soroksár csapatát sorsolták az utunkba és a pihentetés miatt felforgatott csapattal 4:0-s vereséget szenvedtünk a Soritól. 

A 2018/2019-es Magyar Kupa sorozatot, tehát az FC Hatvan ellen kezdjük. Ellenfelünk a Megye I. osztályban szerepel, amit nem is kezdett rosszul, 4 mérkőzésen 4 győzelem, 16 rúgott és 3 kapott gól a mérlegük.

A mérkőzés szeptember 23-án vasárnap 15:00 órakor kezdődik a Hatvani Sporttelepen.
2018. szeptember 13.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa