Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Jászberény ellen folytatódik a bajnokság


Alig vagyunk túl a Gyöngyös elleni sikeren, már újabb komoly feladat vár csapatunkra, ugyanis vasárnap Jászberénybe utazunk.

Ellenfelünket jól ismerjük, hiszen egy csoportban szerepeltünk, akkor a Jászberényt a 6. helyen zárták le a COVID-19 járvány miatt leállított bajnokságban. Akkor 7 pont volt a két csapat között a különbség a javunkra, hazai pályán 2:2-es döntetlent játszottunk egymás ellen.

A nyáron Jászberényben is volt játékosmozgás. A távozó játékosok közül csupán egy volt meghatározó. Az érkezők oldalán viszont kilencen szerepelnek. Köztük Albert Ádám, aki az NB II-es időszakban játszott Cegléden egy szezont. 

A szezon előtt a jászberényi vezetőség a bajnokság első hat helyének valamelyikére várta a csapatot és egyelőre ehhez jó úton is járnak, hiszen két ponttal lemaradva követnek minket a 3. pozícióban.

A bajnokságot egy tiszaújvárosi döntetlennel (1:1) kezdték, majd jött két győzelem a Sajóbábony (6:1) és a Kisvárda II (3:1) ellen. Sok gólt rúgnak, de egy mérkőzést sem tudtak eddig még kapott találat nélkül lehozni. Eddigi 10 találatukat 7 játékos szerezte, ebből Albert, Hodgyai és Süttő 2-2-t termelt. Albert Ádám képességeit jól ismerjük rá mindenképp figyelnünk kell a vasárnapi találkozón.

A rangadó 17:30-kor kezdődik, melynek játékvezetője Kovács Gábor Péter, segítői Ring Kevin és Török Katalin lesznek.
2020. augusztus 13.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa