Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A negyedik helyezetthez utazunk


Kivételesen ezen a héten szombaton játsza aktuális bajnoki mérkőzését a csapat. Ezúttal a tabella negyedik helyén álló Tiszafüredi VSE-hez látogatunk.

Ellenfelünk a tavalyi szezont az első helyen zárta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban. Újoncként szerepel tehát a harmadik vonalban, de meglepetést okozva nagyon jól szerepelnek.

Eddigi mérkőzéseik felét megnyerték és mellé még két döntetlennel összesen 20 pontot gyújtöttek. Hozzátartozik a valósághoz, hogy a Füzesgyarmatnak és a BVSC-nek még vannak elmaradt mérkőzései, így ezek pótlása után ők előrébb állhatnak, majd mint mostani riválisunk.

Az idei bajnokságot a Sényő hazai legyőzésével kezdték, majd Putnokon pont nélkül maradtak. Saját pályájukon dominálni tudtak az eddigi mérkőzéseiken, hiszen 6-ból 4 találkozót is megnyertek, mind a három pontot pedig egyesül a Füzesgyarmat tudta elvinni tőlük.

Nagyon jól termelik a gólokat, eddig 24 találatot szereztek, ami jelenleg holtversenyben a harmadik legtöbb megszerzett gól a csoportunkban. Ezek közül 14-et!, azaz a gólok több, mint a felét Kalmár Ferenc szerezte. Ő ezzel egyébként vezeti is a góllövő listát a csoportunkban. 

Ellenfelünk a héten már játszott egy mérkőzést, tegnap pótolták az elhalasztott MOL Magyar Kupa összecsapásukat a csoport ellenfél Putnok ellen. Sikerült visszavágniuk a bajnokságban elszenvedett vereségért és ezúttal 3:2-re nyerni tudtak hazai pályán. Kalmár ezen a mérkőzésen is betalált.

Nálunk visszatérhet az eltiltása után Laczkó Milán a csapatba és bízunk benne, hogy betegeink és kisebb sérüléssel bajlódó játékosaink is felépülnek szombatra.

Nehéz mérkőzés vár tehát a csapatra, de bízunk a ceglédi pontszerzésben!
2020. október 08.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa