Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A pályán ismét veretlenül, de...


A járvány sajnos utánpótlásunkban is érezteti hatását. A hétvégi hét bajnoki rendszerű mérkőzésünkből mindössze kettőt sikerült lejátszani lázzal járó betegségek, illetve a vírus-időben megismert karanténszabályok szigorú betartása miatt. Nálunk az egészség védelme az első, így minden szabályt igyekszünk betartani. Ezért itt is köszönjük az ellenfelek - Szeged, Gyula, Szolnok - hasonló gondolkodását, sportszerű hozzáállását a mérkőzések elhalasztásához. A pályára lépő csapataink közül a legidősebbek mérhetetlenül szomorúak - bár nem kaptak ki - az U17 pedig férfimunkával, de vezéráldozattal gyűjtött három pontot.

U19:
Ceglédi VSE - Gyula 4:4 (3:0)
CVSE: Klemenc - Dudás, Szebeni, Nagy, Pintér, Kovács, Kotlár, Tóth, Palotai, Lakos, Ecseri. Edző: Ványi Zsolt.
Cserék: Árvai, Kartali, Bozsó, Kuthy, Szabó, Schwarcz  
Gól: Árvai 3, Szebeni 
Jók: Kotlár, Árvai 
Ványi Zsolt: Sajnos beigazolódott a félelmem, mert három sőt négygólos vezetésnél se éreztem stabilnak a csapatom. A lassú és körülményes játékunkat még nagy védekezési hibákkal is tetéztük. Kár érte, de ebből is tanulnunk kell.

U17: 
Ceglédi VSE - Gyula  3-2 (3-2)
CVSE: Rimóczi - Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G., - Ungureán, Kriss, Pintér, - Ványi, Révész, Pásztor. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Barna, Valkai  (Borics, Szabó K., Mózes, Fülöp, Kelemen)
Gól: Pintér, Pásztor, Barna
Jók: Egész csapat!
Schmidt Balázs: A mérkőzésen végig taktikusan, céltudatosan és gólratörően futballoztunk, aminek meg is lett az eredménye! Igazi rangadó volt! Gratulálok a srácoknak, ismét bizonyították, hogy hatalmas bennük a küzdőszellem! Sajnos a mai mérkőzésen egy szerencsétlen sérülés is történt. Jobbulást kívánok Ványi Zsombinak és minél előbb várjuk vissza!
2020. november 07.

  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa