Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

A Putnokot fogadjuk szombaton


A kormány járványügyi intézkedéseinek értelmében folytatódik az NB III-as férfi felnőtt labdarúgó bajnokság, azonban zártkapuk mögött.  Szombaton a Putnokot fogadjuk a Malomtó szélen.

Ellenfelünk az előző szezont a 8. helyen zárta, egymással egy alkalommal mérkőztünk meg, akkor idegenben 2:0-ra nyertünk, többek között Takács Krisztofer óriási szabadrúgás góljával.

Az idei kiírásban eddig a 13. helyen található szombati ellenfelünk, akik 16 mérkőzésen, 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 7 vereséggel 19 pontot szereztek. Ezzel a teljesítménnyel egy ponttal és két hellyel előttünk vannak.

Egy idegenbeli döntetlennel és egy hazai győzelemmel kezdték a bajnokságon, első két mérkőzésükön gólt sem kapva. Nincsenek jó formában, a legutóbbi három mérkőzésükön 1 pontot szereztek és 7 gólt kaptak. Hazai pályán szerezték pontjaik nagy részét, 13-at, míg idegenben mindössze 6 pontot tudtak eddig gyűjteni. A mi eredményeink szintén hazai pályán jobban eddig, ami akár jó előjel is lehet, de a három pont megszerzéséhez mindenképpen gólt, gólokat kellene szereznünk. Sajnos elmondható, hogy mi szereztük a bajnokságban eddig a legkevesebb találatot, úgyhogy szombaton nagyon élesnek kell lennie a támadóinknak. A két csapat egyaránt 5-5 mérkőzésen nem talált a kapuba, ezekből három alkalommal is döntetlent tudott elérni a Putnok, míg mi sajnos csak egy alkalommal tudtunk rúgott gól nélkül pontot szerezni. 

Jól látható, hogy nem lehetetlen a három pont megszerzése, de ehhez szükség lesz a támadóink és a védelmünk maximális fegyelmére, koncentrációjára is. 

Az összecsapás szombaton 13 óra 30 perckor veszi kezdetét Valu Tibor sípszavára. A mérkőzés eseményeit weboldalunkon online szöveges tudósításunkon keresztül élőben közvetítjük.

Hajrá Cegléd!
2020. november 12.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa