Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Ahol tétre ment, éremesélyeket vívtak ki utánpótláscsapataink


Befejezéséhez közelítenek az utánpótlásban is a bajnokságok. Ahol még tétre ment a küzdelem, ott kivétel nélkül nyerni tudtak csapataink, s remek helyezések, értékes érmek esélyét vívták ki maguknak!
 
MLSZ Regionális U19 Dél-Keleti csoport 25. forduló 2021.  05.22.
SZEOL SC- Ceglédi VSE 2:1 (1:0)
CVSE: Schwarcz, Kotlár, Ecseri, Dudás, Lakos, Nagy, Kovács M., Bodzsár, Pintér, Kelemen, Tóth. Edző: Ványi Zsolt
Cserék: Palotai, Szabó, Bozsó, Szebeni, Klemenc
Góllövő: Pintér
Ványi Zsolt: A csapatom ma kipróbálta és sajnos meg is tapasztalhatta, hogy tényleg igaz a foci-közhely: a mez nem nyer mérkőzést...
 
 
MLSZ Regionális U17 Dél-Keleti csoport 25. forduló 2021. 05. 22.
SZEOL SC - Ceglédi VSE (0-2) 1-3
CVSE: Rimóczi, Baranyi, Ungureán, Mocsári, Tóth, Szabó G., Kovács, Kriss, Pásztor, Barna, Ványi. Edző: Schmidt Balázs
Cserék:Kelemen, Révész, Osgyáni, Valkai, Takács, Borics, Mózes.
Gól: Barna, Mocsári, Tóth, Kovács
Jók: Egész csapat!
Schmidt Balázs: Nehéz mérkőzésen tudtunk diadalmaskodni a szegedi csapat felett, de úgy gondolom, hogy a srácok a mai napon szívüket-lelküket beletették a győzelembe! Nagy lépést tettünk a céljaink felé... Gratulálok a srácoknak, a mai férfimunka volt!
 
MLSZ Regionális U15 Dél-Keleti csoport 29. forduló 2021.05.22.
Gyulasport Nonprofit Kft. - Ceglédi VSE 0:1(0:1)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Olgyay Benjamin, Baranyai Balázs, Virág Levente, Szegedi Levente, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Pálfalvi Miklós. Edző: Keresztúri András
Gólszerző: Csigi Tamás
Keresztúri András: Minden jó, ha a vége jó tartja a mondás, és most nem is ellenkezek vele. Rendkívül nehéz mérkőzés, egy szervezett, motivált ellenfél... (Bent játszhattak a stadionban, nézők előtt, ők is, ahogy mi, az elmúlt héten, az utolsó hazai mérkőzésünkön.) Bele is adtak mindent, de mi álltuk a sarat, és a mérkőzés képe alapján megérdemelten hoztuk el a 3 pontot... Gratulálok a fiúknak!
 
MLSZ Regionális U14 Dél-Keleti csoport 29. Forduló 2021.05.22.                 
Gyulasport Nonprofit Kft. - Ceglédi VSE    1:2 (1:1)                               
CVSE: Ócsai Dávid, Békési Bulcsú, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Sebők Bálint, Godány Krisztofer, Velkey Paul, Sebők Barnabás, Paskó Marcell, Konrád Ákos, Morvai Bence, Hoffer Dávid, Oláh Zsolt. Edző: Szepes Richárd                  
Gólszerző: Konrád Ákos (2)     
Jók: Sebők Bálint, Godány Krisztofer                                     
Szepes Richárd: Az idény egyik legjobb meccsét játszottuk a gyulaiakkal. Bár az első percben egy bombagóllal megszerezték a vezetést, de innentől fogva nem volt kérdés a mi győzelmünk. Olyan érett és fegyelmezett játékkal rukkoltak elő a srácok, hogy öröm volt nézni. Labdaszerzésben és támadásban is nagyon hatékonyak voltunk, a több rúgott gólt csak az ellenfél önfeláldozó játéka akadályozta meg. A szezon extra nehézségei ellenére nagyon elégedett vagyok a csapatom éves teljesítményével. A srácok rengeteg munkát raktak az edzésekbe is, ez pedig kamatozott a bajnokság során. Egy sűrű és nehéz tavaszi szezonon vagyunk túl, nagy gratuláció jár az egész csapatnak!             
 
MLSZ Kiemelt U13
Dél-Keleti csoport 25. forduló 2021. 05. 23.
Ceglédi  VSE - KTE LA. 2-1 (1-1)
CVSE: Répás Levente, Szendrei Bence, Révész Máté, Gigor László, Kádár Zalán, Jankovics Ákos, Szarka Bulcsú, Eszes Martin, Márok Benedek, Tóth Olivér, Sinka Martin. Edző : Kecskeméti József
Csere: Árvai Zsombor, Bujáki Botond, Kósik Tamás, Tóth Dávid, Szarka Szabolcs
Gól: Révész Máté, Márok Benedek
Jó: Az egész ceglédi csapat!
Léleknyugtató, megérdemelt sikert arattak a ceglédi "gyerekek". Ismét sikerült egy akadémiai gárdát legyőznünk, fantasztikus teljesítménnyel, ragyogó iramú, magas színvonalú találkozón!
 
A mérkőzésen történt egy elsőre ijesztő sérülés, ami szerencsére nem lett súlyos. Ennek kapcsán kapott az oldalunk egy üzenetet a játékos édesanyjától. Először is örülünk, hogy nem lett nagyobb baj. E mellett jó volt érezni, hogy egy ilyen, bajnoki címért, illetve -éremért vívott mérkőzésen is lehet emberi módon szemlélni a körülöttünk zajló eseményeket:
"Kedves Ceglédi VSE - Labdarúgás U13-as csapata! Köszönjük a tegnapi bajnokin Marcell Hegedűs sérülése miatti sportszerűségeteket, a gyors orvosi segítséget és a jókívánságaitokat a játékosok, a szülők és a csapat stábja részéről! Szerencsére nem lett nagyobb baj, köszönhetően az azonnali segítségnyújtásnak.

MLSZ Kiemelt U12 bajnokság Dél-Keleti csoport 25. forduló 2021. 05. 23.
Ceglédi VSE - Kecskeméti TE 0-14
CVSE: Bajzáth, Szepes, Vaczulik, Petrás, Rapi, Mózes, Cseh, Szabó, Lantai, Kovács, Molnár. Edző Klemenc Attila
Klemenc Attila: A katasztrofális kezdés után, az első félidő második felében voltunk csak egyenlő partnerek az ellenfelünkkel. A második félidőben pedig, kétszeresen kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.
 
 
2021. május 26.

Vissza a hírekhez »
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select