Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Az Ajkát fogadjuk a MOL Magyar Kupában


Mint minden szurkolónk előtt ismert a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójában csapatunk 5:1-es győzelmet aratott a Rákosmente FC felett, így továbbjutott a következő fordulóba, ahol az NB II-es FC Ajkát fogadjuk.

Ellenfelünk a Merkantil Bank Liga 13. helyén áll jelenleg 5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 7 vereséggel. amivel 16 pontot gyűjtöttek. 23 rúgott góljuk holtversenyben a második legtöbb a bajnokságban, viszont 20 kapott góljuk pedig a negyedik legtöbb. 

Egy komolyabb skalpot tudtak begyűjetni, a harmadik helyezett Gyirmótot hazai pályán 2:0-ra kapták el. A hétvégén hazai pályán szenvedtek 2:1-es vereséget a Vasatól. 

Legjobb góllövőjük Nagy Mihály 9 találattal, őt követi Rétyi Róbert 4 és Zamostny Balázs 3 góllal. 

A MOL Magyar Kupában az előző fordulóban az Ikarus-Maroshegy volt az ellenfelünk, akit idegenben is könnyedén 5:0-ra ütöttek ki.

A hétvégén ellenfelünkről szóltak a hírek. Ajkán is felütötte fejét a járvány, több játékosuk pozitív koronavírus tesztet produkált. Ennek értelmében halasztást kértek a Vasas elleni találkozóra, de a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályozása alapján ehhez az ellenfél hozzájárulása is szükséges. Ezt nem kapták meg, így kellett kiállniuk a mérkőzésre. A MOL Magyar Kupa mérkőzésre is kötelező a PCR teszt elvégzése a csapat számára, egyelőre nem tudjuk, hogy ez milyen eredményeket fog hozni náluk.

Csapatunk is átesett a tesztelésen, kedd reggel meg is jöttek az eredmények, amelyek szerencsére minden játékosunknál és stábtagunknál negatív lett.

A kupamérkőzés szerdán 12:30 órakor kezdődik Takács Tamás sípszavára.
2020. október 27.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa