Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Az Eger lesz az első NB III-as ellenfelünk


Túl vagyunk a nyár nagy részén és ez számunkra azt jelenti, hogy kezdődik az NB III-as szezon. Első ellenfelünk az Eger csapata lesz. Ismerjük meg őket közelebbről!

Az egri labdarúgás már több alkalommal szerepelt az első osztályban történelme során. Legutóbb 2012-ben jutottak fel az NB I-be, ahonnan a következő szezon végén egyből távoztak is a tabella utolsó helyezettjeként.

A kiesés után nem tudtak az NB II-ben sem elindulni, sőtt az NB III-ból is kizárták őket. Egészen a megyei osztályig süllyedt a klub. A 2017/2018-as szezonban sikerült megszerezniük a bajnoki címet a megye I-ben, majd az előző szezont már az NB III-ban tölthették, ahol a középmezőnyben, a 10. helyen végeztek.

A nyáron érkezett hozzájuk új vezetőedzőjük Klink Zoltán, akinek a bemutatkozó beszéde és az arról készült videó nagyot ment az internet sportköreiben. Nagy volt a mozgás a játékoskeretben is 15 labdarúgó érkezett és 11-en távoztak Egerből.

Nagy tervek voltak a felkészülés elején Egerben, ha az ehhez szükséges munka is megvalósult hozzá a nyáron, akkor nehéz mérkőzésre számíthatunk vasárnap. Érdekesség, hogy az utolsó edzőmérkőzéseinken csapatunk 8:0-s győzelmet aratott, ellenfelünk viszont 12:0-s vereséget szenvedett NB II-es ellenfele ellen.

Az Eger kimondott célja élcsapattá válni az NB III-ban, amihez az első lépcső a pontszerzés Cegléden, amit csapatunk nem fog könnyen adni, sőt bízunk a győztes bemutatkozásban!

A találkozó vasárnap 17:00 órakor kezdődik a Malomtó széli sporttelepen. Várjuk szurkolóinkat, szerezzük meg együtt a három pontot!

Hajrá Cegléd!
2019. július 30.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa