Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Belső védő érkezik


Felnőtt csapatunk egy hete kezdte meg a felkészülést és egy távozóról és egy érkezőről már be is számolhatunk.

Juhász György nem kezdte meg a felkészülést a csapattal, neki köszönjük a fél éves munkáját. Nem maradtunk azonban kevesebb védővel, érkezett ugyanis Szabó Richárd.

Új játékosunk Tiszafüreden született, 2005-ben a Kun FC-nél kezdett el ismerkedni a labdarúgással, majd átkerült a DVSC-hez, de megfordult a Jászberénynél és a DVSC-DLA-nál is utánpótlás évei alatt. A felnőttek között a DVSC-DEAC színeiben mutatkozhatott be 2014-ben 19 évesen.

A következő szezont már a Rákosmente KSK-nál kezdte, ott két évet húzott le az NB III-ban, majd Pécsen is két esztendőt töltött. A két ezüstöt év után Szolnokra igazolt, ahol meghatározó játékosa volt a harmadosztályban bajnoki címet szerző csapatnak, valamint a következő évben a másodosztály 16. helyén záró együttesnek is.

Az idei évet csoportellenfelünknél a Füzesgyarmatnál kezdte meg, ahol kirobbanthatatlan volt a csapatból, 21 mérkőzésből 21-en pályára lépett.

A 25 éves játékos 141 NB III-as és 16 NB II-es mérkőzésen lépett pályára, korábbi csapatai mindig a harmadosztály aktuális csoportjának élmezőnyébe tartoztak. A magas, jó erőben lévő játékos veszélyt jelent az ellenfél kapujánál is a pontrúgásoknál. Eddigi felnőtt pályafutása során 10 alkalommal talált be, 2014 óta egy szezon kivételével minden kiírásban szerzett legalább egy gólt. Legutóbb egyébként éppen ellenünk december 6-án.

Sok sikert kívánunk Ricsinek a csapatnál!
2021. január 14.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa