Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Bemutatkoztunk, egyúttal búcsúztunk a Magyar Kupa küzdelmeitől


A Magyar Kupa 6. fordulójában a Pápát fogadtuk hazai pályán. Az utolsó percekben történt gólváltás után nem mi jöttünk ki jól, így búcsúztunk a kupa küzdelmeitől.

A mérkőzés elejétől mi birtokoltuk többet a labdát és irányítottuk a mérkőzést, de az utolsó passzainkba rendre hiba csúszott, így a 22. percig kellett várnunk az első komolyabb helyzetig. Kun szólója végén tudott lőni, de a kapus védeni tudott.

A vendégek első komoly helyzetére a 33. percig kellett várni, amikor Mikler lábbal védett egy közeli lövést. A félidőben több komoly helyzet már nem alakult ki gónélküli döntetlennel zárult a játékrész.

A második félidőre érkezett Lukács Cseh helyére, talán ez is okozott egy kis változást a támadójátékunkban és több komolyabb akciót és helyzetet is kitudtunk alakítani a második 45 percben. Ezek közül a legnagyobb az 54. percben adódott, amikor egy beadás után Makrai találta magát szembe a vendégek kapusával senkitől sem zavartatva, megpróbálta átemelni, de a kapu mellé hullot a labda. 

A 71. percben egy Kun lövést jegyezhettünk fel, majd három perccel később a vendégek játékosa fejelhetett úgy 8-10 méterről teljesen tisztán, de a labda a földről a kapu fölé pattant. 

Az utolsó tíz percbe lépve talán már többen a hosszabbítás gondolatával kacérkodtak, kivéve a pályán lévő játékosok. A 87. percben egy nagyszerű akció révén Pesti megszerezte a csapatunknak a vezetést. Két perc sem telt el és a Pápa egyenlíteni tudott, majd egy kapu előtti kavarodást követően a 92. percben tizenegyest ítélt a játékvezető. A büntetőt értékesítették a vendégek, majd nem sokkal később a játékvezető lefújta a találkozót.

Ezzel a vereséggel búcsúztunk a Magyar Kupától, folytatás a bajnokságban jövő hét vasárnap Ózdon.
2019. szeptember 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút