Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Ceglédi VSE - FC Dabas 3-0


Sikeresen vettük az első akadályt hazai pályán 2023-ban, a szezon legnagyobb gólarányú győzelmét láthatták a Zsengellér Gyula Sporttelepre kilátogatók. A mérkőzésről nyilatkozott vezetőedzőnk, Schmidt Balázs, valamint a mérkőzést három góljával eldöntő Annus Árpád is:
"Az egész mérkőzésen egységesek és masszívak voltunk. Nagyon szervezetten védekeztünk, amin a vendégek nem igazán tudtak fogást találni, csupán egy-két lehetőség adódott előttük kilencven perc alatt. A realitáshoz hozzátartozik, hogy volt szerencsénk a mérkőzésen, de azokat a védelmi hibákat is ki kell használni, amiket vétett a dabasi csapat és ezeket leszámítva is közelebb álltunk a győzelem megszerzéséhez. Gratulálok a srácoknak, nagyon keményen dolgoztak a héten ezért a sikerért." - zárta értékelését edzőnk.

 ,,Nagy örömmel tölt el az, hogy háromszor is eredményes tudtam lenni, hiszen ez egyben győzelmet is jelentett a csapatnak – hosszú idő után tudtunk nyerni, ráadásul gólt sem kaptunk. Az is fontos, hogy mindezt hazai pályán értük el, mert tudtunk javítani az itthoni mérlegünkön is, illetve nekem személyesen is sokat jelent – eddig soha nem voltam győztes csapatban a Dabas ellen. Remélem, tudunk építeni erre a sikerre és önbizalommal teli játékot nyújtva elkezdjük gyűjtögetni a pontokat, amikért keményen dolgozunk a szezon kezdete óta. Szeretnénk a szurkolóknak és magunknak is minél több ilyen örömteli mérkőzést a hátra lévő három hónapban, mindent meg fogunk tenni, hogy ez így is történjen." - vélekedett a meccsről a ceglédi színekben első mesterhármasát jegyző Annus.
2023. február 24.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa