Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Ceglédi VSE - MTK beharangozó (2.forduló)


Ma folytatódik a Merkantil Bank Liga a második fordulóval, amikor is a csapat az Új Hidegkúti Nándor Stadionba látogat. Vendéglátónkat, az MTK Budapest csapatát nem kell bemutatni senkinek, a tavaly az NB I-ből kiesett csapat  eddigi történelme során 23x-os Magyar Bajnok és 12x-es Magyar Kupa győztes.

A csapatot most is rengeteg rutinos és tehetséges játékos alkotja, de öt hiányzójuk biztos lesz a mérkőzésen. Kanta, Talabér, Hrepka, Baki és Farkas Balázs mind sérüléssel bajlódnak.

Az MTK legutóbb a 2011/2012-es kiírásban járt a másodosztályban, de nem mérkőztünk meg velük, ugyanis ők a Nyugati csoportban szerepeltek, amit meg is nyertek és egyből vissza is jutottak az NB I-be. Mi ebben a szezonban lettünk negyedikek a Keleti csoportban.

A nyári felékszülés során már találkozunk a kék-fehér klubbal Üllőn, ahol a fővárosi csapat 3:0 arányban győzni tudott, egy olyan mérkőzésen, ahol sok próbázóval, a második félidőben sok fiatallal játszottunk. De a mai mérkőzés más lesz, hiszen már bajnoki mérkőzésről beszélünk, ráadásul TV-s mérkőzésről, ahol a csapat minden tagja szeretné megmutatni az országnak, hogy mit tud!

Az előző fordulóban az MTK 2:1-re tudott győzni idegenben a Csákvár ellen, góljaikat Deutsch és Takács szerezte.



A 15:45 órakor kezdődő mérkőzésen Molnár Attila fújja a sípot, a hazai csapat tiszta fehérben, mi pedig a sárga-kék kockás mezben és kék nadrágban és kék sportszárban lépünk pályára. A mérkőzésre nagyjából 50 Cegléd szurkoló érkezik, de aki nem tudja a helyszínen megtekinteni a mérkőzést, az a TV-ben is végig követheti az eseményeket az M4 Sporton.

Hajrá Cegléd!
2017. augusztus 06.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa