Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Csonka, de csodás hétvégét zárt utánpótlásunk


Csonka, de csodás hétvégét zárt utánpótlásunk. Csonka azért volt, mert U19-ben és U17-ben halasztást kellett kérnünk a sok beteg miatt, csodás pedig azért, mert a pályára lépő fiataljaink a jó időben sok szép dolgot valósítottak meg. Emellett elindult a legkisebbek Bozsik-fesztiválja is.
 
 
MLSZ Regionális U16 Közép-Keleti csoport 4. Forduló (2021.09.18.)
Csep-Gól FC SE- Ceglédi VSE 0-3 (0-2)
CVSE: Ságodi Kristóf, Ócsai Dávid, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Sebők Bálint, Baranyai Balázs, Konrád Ákos, Paskó Marcell, Sebők Barnabás, Ivánfy Bence, Virág Levente. Edző: Szepes Richárd
Cserék: Baunoch Bálint, Horváth Kristóf, Morvai Bence, Szrapkó Dominik, Velkey Paul
Gólszerzők: Ivánfy Bence, Sebők Bálint, Morvai Bence
Jók: Paskó Marcell, Sebők Bálint, Nagy Boldizsár             
Szepes Richárd: Higgadt játékot kértem a srácoktól, amit be is tartottak és főleg a középpályán tudtunk az ellenfél fölé nőni. Nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült kiköszörülni a múlt heti csorbát.
 
 
 
MLSZ Regionális U14 Dél-Keleti csoport 4. forduló (2021.09.18.)
Ceglédi VSE-OMTK-ULE 1913 12-0 (4-0)
CVSE: Árvai Zsombor, Kádár Zalán, Gigor László, Révész Máté, Jankovics Ákos, Szendrei Bence, Szarka Bulcsú, Márok Benedek, Eszes Martin, Sinka Martin, Tóth Olivér. Edző: Kecskeméti József
Csere: Répás Levente, Bujáki Botond, Bíró Marcell, Fehér Csongor, Tóth Dávid, Szarka Szabolcs
Gól: Sinka M. 3, Márok B. 2, Révész M. 2, Tóth O., Szarka B., Bíró M., Eszes M., Szarka Sz.
Jók: Kádár Z., Gigor L., Révész M., Szarka B., Márok B., Jankovics Á.
Kecskeméti József: Ez most tetszett... Az ellenfelünk kapusa a tucat kapott gól ellenére fantasztikusan védett, minimum tíz hatalmas hárítást mutatott be, neki is gratulálok nem csak a csapatomnak!
 
 
 
MLSZ Regionális U13 Közép-Keleti csoport 4. Forduló (2021.09.19.)               
Nagykáta SE - Ceglédi VSE 3-12                              
CVSE: Spindelbauer Máté, Petró Barnabás, Vaczulik Gábor, Mocsári Hunor, Szepes Roland, Gábor Artúr Krisztián, Petrás Máté, Lisóczki Csongor, Banai Roland. Edző: Cseh Norbert
Cserék: Mózes Máté, Vég Zalán, Szabó Flórián, Mózes Milán, Rapi Barnabás, Ságodi Bendegúz    
Gólszerzők: Szepes Roland 5, Petrás Máté 3, Szabó Flórián 2, Mózes Máté, Vég Zalán.
Jók: Szepes Roland, Mózes Máté, Petrás Máté, Gábor Krisztián, Szabó Flórián                            
Cseh Norbert: Kissé meglepte a csapatot a szokatlanul kis méretű és rossz minőségű pálya, ezért a játék első felében a nagy mezőnyfölényünk ellenére nem tudtuk eldönteni a mérkőzést. Idővel azonban sikerült alkalmazkodni a körülményekhez és ellenfelünket a kapuja elé szorítani. A számos kialakított gólhelyzetből sikerült egy tucat gólt szerezni. Gratulálok a srácoknak és köszönöm Gábor Artúr edzőnek, aki ezen a mérkőzésen helyettem irányította a fiúkat.   
 
 
Regionális U11-es Bozsik -torna, Nagykáta (2021.09.19.)
Résztvevők: Dabas,  Bugyi, Érd, Nagykáta,  Dunaharaszti, Cegléd
CVSE: Szondi Szép Ábel, Kis Dominik Zoltán, Lisóczki Csongor, László Norbert, Szendrei Patrik, Hamza Martin, Silye Balázs, Molnár Milán, Szebeni Olivér. Edző: Gábor Artúr
Gábor Artúr: A jól szervezett tornán nagyon jó meccseink voltak.  A ceglédi gyerekek ma   szervezetten és magabiztosan játszottak, kevés hibával, szép cselekkel, határozott védekezéssel, formás támadásokkal és befejezésekkel. Gratulálok a srácoknak!
 
 
Bozsik Program U6-7, U8-9 2021/22 I. őszi Fesztivál, CEGLÉD (2021. 09. 19.)
Abony, Albertirsa, Nagykőrös, Pilis, Újszilvás, Tápiógyörgye, Tápiószentmárton, Tápiószele, Tápiószőlős és a rendező, Cegléd csapatai részvételével megkezdődött a kicsiknek is az idei őszi Bozsik-fesztivál. Remek hangulatban, mosolygós arccal vágtak neki a gyerekek az önfeledt játéknak. Mindenki számára jól telt ez a napsütéses vasárnap délelőtt, s volt mit elmesélni az ebédlőasztalnál.
2021. szeptember 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa