Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlen a Dorog ellen


Megkaptuk a mai mérkőzésen azt, amit vártunk tőle. Kemény, harcos mérkőzés volt, az első félidőben a Dorog, a másodikban mi voltunk a jobbak. A mérkőzés végeredménye 1:1 lett.

Az első lehetőségek a vendégek előtt adódtak, de komoly veszélyt nem jelentettek a kapunkra. De sajnos mi kihagyhatatlan helyzetbe hoztuk őket, egy rosszul hátra passzolt labdánál, ami után üres kapuba rúghatta a labdát a vendég játékos.

A folytatásban is a vendég csapat volt aktívabb, nekik voltak lehetőségeik. A mi első helyzetünkre a 40. percig kellett várni, amikor Damásdi lőtt fölé. A végén még volt egy veszélyes vendég akció is, de nem lett belőle kapura lövés, így egy gólos hátrányban lett vége az első félidőben.

A második játékrészre jobban jöttünk ki, előttünk adódott az első lehetőség, miután Szilágyi tört be szépen, de a kapus felszedte előle a labdát. Az elkövetkezendő 14 percben egymás után jöttek a helyzetek, óriási nyomás alá helyeztük a Dorogot.

Először Szilágyi fejelt mellé Peres beadása után, majd ismét ő volt főszerepben, de most lövéssel, a labda a kapufán csattant. Az 57. percben aztán jött a megérdemelt gól, Hujber talált a kapuba.

Két perccel a gól után Peres lőtt a kapus kezei közé, majd egy percen belül ismét ő lőtt távolról a kapus a léc alól tornázta ki a labdát. Ezután Damásdinak volt két lövése.

A vendégeknek a 74. percben sikerült helyzetet kialakítaniuk egy pontrúgás után, majd ismét egy hátul eladott labdából kerültek nagy helyzetbe, de Mursits jól jött ki és védeni tudott.

Nyilasnak és Damásdinak az utolsó percekben még volt egy-egy lehetősége, de sajnos mindkettő elkerülte a kaput. Hiába tudtuk a második rész elején jó negyedórán keresztül óriási nyomás alá helyezni a Dorogot, nem tudtunk még egy gólt lőni ebben az időszakban, a folytatásban pedig nem volt már annyi lehetőségünk, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Kezdőcsapat:
Mursits - G. Bíró, Nánási, Preklet, Farkas - Albert - Damásdi, Hujber, Nyilas, Szilágyi - Asztalos

Cserék:
Nánási helyén Sándor
Asztalos helyén Peres

Gól:
Hujber ('57. p.)
2018. május 20.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa