Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlen a Kassa ellen


A Lokomotiva Kosice ellen folytatta edzőmérkőzéseinek sorát csapatunk a mai napon. Tavaly nyáron már találkozott egymással a két csapat Kassán, az eredmény pedig 2:1 lett a hazai csapat javára.

A szlovák másodosztályban szereplő együttes ellen most is küzdelmes mérkőzésre lehetett számítani. Klausz László vezetőedző kihagyta a keretből Peres Csabát, Asztalos Dávidot, G. Bíró Gergőt és Mursits Rolandot, ők külön munkát végeztek, a többieket pedig egy-egy félidőn keresztül szerepeltette. Egyedül Tulipán és Albert játszották végig a mérkőzést és több próbázó játékos is lehetőséget kapott a csapatban.

Jól kezdtük a mérkőzést, voltak lehetőségeink, a legnagyobb helyzetet egy pontrúgás után alakítottuk ki, amikor egy szabadrúgást követően Kárász fejelt a kapufára. Az első harminc percben nagyon aktív volt a csapat, ebben az időszakban ellenfelünk fölé tudtunk nőni, bár előttük is adódtak lehetőségek. Az utolsó 8-10 percben érezhető volt a csapaton az elmúlt hetek kemény munkája, a Kassa átvette az irányítást, de gólt egyik csapat sem tudott szerezni.

A második félidei csapatunk szintén jobban kezdte ellenfelénél, az egyébként kiegyenlített mérkőzésen valamivel többet birtokoltuk a labdát, vezettünk pár veszélyes támadást, de vagy fölé mentek a lövések, vagy elakadtak a beadások. Sigér és Lukács voltak a legaktívabbak a támadásoknál, de Hujbernek is volt veszélyes lövése, ami egészen hasonló volt a Vasas elleni találkozón szerzett góljához, de ez a lövés most elakadt a védőkben.

Gól tehát nem születetett a mérkőzésen, így 0:0-s döntetlennel zárult a második edzőmérkőzésünk a felkészülési időszakban. A jövő hét igazán aktív lesz a csapat számára, szerdán az izraeli első osztályú Maccabi Netanya ellen lépünk pályára Telkiben, majd szombaton délelőtt a Mezőkövesddel, délután a Szolnokkal mérkőzünk meg.
2018. július 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa