Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlen a listavezető ellen


A legnehezebb ellenfelet fogadtuk a Malomtó szélen, legalábbis figyelembe véve a tabellát, hiszen a listavezető Makó érkezett Ceglédre.

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 3. percben Bagó beadása után már Pleszkán a kapuba is fejelt. 1:0

A folytatásban sem lankadt a csapat, az első 20 percben domináltunk, sorra vezettük a veszélyes akciókat. A 10. percben Lukács növelhette volna az előnyünket, de hiába lépett ki egyedül, a kapussal szemben, nem tudott dönteni, hogy átemelje, vagy elvigye mellette, addigra pedig a visszazáró védő hátulról szerelni tudta. Kár érte, kevés ekkora helyzet van egy mérkőzés során.

A 21. percben jött az első makói próbálkozás, ami változást is hozott a mérkőzésképében, hiszen szinte csak vendég helyzetek jöttek a folytatásban, időnként nagy nyomást helyezve a kapunkra. Meg is lett az eredménye, a 28. percben egyenlíteni tudtak egy távoli lövéssel. 1:1

A folytatásban is ők voltak az aktívabbak és többször örülhettünk, hogy döntetlen az állás, főleg a 30. percben, amikor Bagó a kaputorkából fejelte ki a labdát.

A szünet jól jött a csapatnak, bíztunk a hasonló kezdéshez, mint a mérkőzés elején.

Izgalmas második félidőre számíthattunk az első után, de más irányba ment tovább a találkozó. Sokkal jobban a mezőnyben folyt a játék, megszaporodtak a szabálytalanságok, feszültebb lett a játék. Helyzeteket nem igazán lehetett feljegyezni a második játékrészben.

A vendégeknek volt egy gyenge távoli lövése, de a szurkolók inkább csak a feszült helyzetekben kiabálhattak fel, például, amikor nyújtott lábbal érkezett a vendég támadója kapusunkra, veszélyeztetve ezzel a testi épségét.

A második 45 percre feszülté váló találkozón végül több gól már nem esett, így egy-egy ponton osztozkodhattak a csapatok. 


Ceglédi VSE - Makó FC
1:1

 
2021. október 17.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa