Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlen az El Gouna FC ellen


Csapatunk lejátszotta harmadik edzőmérkőzését is az egyiptomi edzőtáborban. Aktuális ellenfelünk az az El Gouna, akik jelenleg az egyiptomi másodosztályban szerepelnek, korábban több alkalommal is jártak az elsőosztályban. Legerősebb egyiptomi ellenfelünk ellen 1:1-es döntetlent játszottunk.

Klausz László vezetőedző a Mursits - G. Bíró, Nánási, Preklet, Farkas, Albert, Damásdi, Sándor, Nyilas, Szilágyi, Hujber összeállításban küldte pályára a csapatot. Az egyiptomi csapat többet birtokolta ugyan a labdát, de helyzetet nem tudtak kialakítani, nem találtak fogást a védekezésünkön.

Az első lehetőség előttünk adódott, miután Damásdi a jobb szélről szépen gurított be Szilágyinak, akinek a lövése középre ment, így hárítani tudott a kapus. Nem sokkal később jött a válasz, de a 14 méterről érkező lövés elkerülte Mursits kapuját.

Valamivel később óriási lehetőség adódott Szilágyi előtt, de a helyzet kimaradt és ahogy lenni szokott sajnos ez meg is bosszulta magát. Egy oldalsó szabadrúgásnál figyelmetlenek voltunk, amit a hazai játékos góllal büntetett.

A bekapott gól után nem sokkal Sándor lövése ment fölé, pár perccel később, viszont ő rúgta be a szögletet, amit aztán Prekelt nagy erővel a kapuba fejelt. A csapatok ezzel az 1:1-es eredménnyel vonultak pihenni és inni a sivatagi melegben.

Félidőben vezetőedzőnk ezúttal csak egyet cserélt, Nyilas helyére Asztalos érkezett. Asztalos több alkalommal is szépen forgatta be az egyiptomi védőket, de komolyabb helyzetre sajnos nem tudtuk váltani ezeket az előnyös szituációkat.

A félidő derekán aztán jött a sorcsere, Asztalos marad, mindenki más lejött. Tulipán - Wild, Virág, Peszmeg, Valkovszki, Ágoston, Györe, Majoros, Fehér, Peres, Asztalos összeállításban folytattuk a mérkőzést.

Fiatal csapatunk szépen helyt állt az erős fizukumú, gyors és technikás egyiptomi játékosok ellen. Fehér révén több alkalommal futott el támadás a jobb oldalon, de helyzet nem igazán alakult ki, igaz a hazai csapatnál sem, leszámítva két próbálkozást, amit Tulipán hárítani tudott.

A mérkőzés eredménye már nem változott, így 1:1-es döntetlennel zártuk az egyiptomi edzőmérkőzések sorát.
2018. február 05.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma