Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlen az MTK II ellen


Az MTK második csapatát fogadtuk a bajnokság aktuális fordulójában a Malomtó szélen, miután ellenfelünk kérvényezte a pályaválasztói jog felcserélését.

Egy rossz Mikler passz utáni üreskapus szitucáió ráijesztett mindenkire, de szerencsésen megúsztuk az esetet, miután a fővárosiak játékosa rossz megoldást válaszott a nagy lehetőségnél. A folytatásban inkább a mi helyzeteinkről beszélhettünk, a 9. és a 12. percben is szabadrúgás után veszélyeztettünk. Mind a kettőnél Kocsis előtt adódott lehetőség, de az elsőnél fölé fejelt, a másik szituációnál épp, hogy lemaradt a labdáról.

A 18. percben szemre is tetszetős ellentámadást vezettünk, de Papp sajnos egy ütemmel később lőtt, így blokkolt a védő. Két perccel később Godzsajev vállalkozott kapuralövésse, de a labda kapu fölé szállt. 

A 25. percben egy MTK próbálkozást is feljegyezhettünk, de az eltört labda lassan, gyengén mellé pattogott. A 36. percben még Godzsajev sárga lapját jegyezhettük fel, más érdemleges már nem történt az első 45. percben.

A második játékrész elején rögtön izgalmak adódtak. Az 50. percben veszélyes támadást vezettünk és a tizenhatoson belül többször is kapura lőhettünk, de elakadt minden esetben az MTK valamelyik védőjében a labda. Az 58. percben Kuti lőtt fölé kicsit kisodródva, nem sokkal később az MTK gyors támadása után Miklernek kellett védenie. Kapusunknak egyébként több dolga is akadt a második félidőben. 

A 72. percben Mikler védett, a 80. percben Markó lött főle, majd a 88. percben Szabó elé pattant a meccslabda Polyák beadása után, de sajnos közelről, fölé lőtte. 

A hosszabbításban Miklernek még védenie kellett egy lövésnél, de nagyszerűen megoldotta kapusunk, így végül maradt a gólnélküli döntetlen.

Ceglédi VSE - MTK II
0:0


Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Szabó, Polyák, Kocsis, Godzsajev, Kuti, Pleszkán, Papp, Markó, Ángyán


 
2021. november 14.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa