Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Döntetlent játszottunk Szolnokon


A Szolnoki Máv FC ellen mindig nehéz mérkőzést játszunk, melyeken sajnos évek óta nem sikerült nyernünk. A nagyon masszív Szolnok ellen most is az volt a cél, hogy pontot, pontokat hozzunk el a Tiszaligetből, amiből egy pontot sikerült is megszereznünk, de a győzelem most sem jött össze.
 
Nem kezdtük jól a mérkőzést a Szolnok egyértelműen uralta a mérkőzést az első 10 percben, de komolyabb lehetőséget nem tudtak kialakítani. A 10. perctől előttünk is adódtak már lehetőségek, de még mindig a hazai csapat birtokolta többet a labdát, azonban a támadásaikban nem volt átütőerő.
 
Az első félidő így is folytatódott, a Szolnok birtokolta a labdát, a jó védekezésünknek köszönhetően nem tudtak igazi gólhelyzeteket kialakítani. Mi pedig próbáltunk gyors ellentámadások után veszélyesek lenni, de igazán nagy helyzetünk nekünk sem adódott.
 
A második félidőt már sokkal jobban kezdtük, mint az első félidőt, a harmadik percben egy szép keresztlabda találta meg Nyilast a bal oldalon, aki jól rá is fordult és a levegőben kapásból tüzelt kapura, ami jó helyre is ment volna, ha nem vetődik bele egy védő, akiről kipattant a labda. Érdekes lett volna megnézni, mit tudott volna kezdeni a lövéssel a hazai kapus.
 
Sajnos nem sokkal később egy véleményes szituáció után a büntetőpontra mutatott a játékvezető, amit értékesített is a hazaiak játékosa. De szerencsére ez sem állította meg az egyre jobban játszó csapatunkat. Átvettük a mérkőzés irányítását, már sokkal többször kerültünk a hazaiak kapuja elé, ennek meg is lett az eredménye a 63. percben Asztalos kapott jó labdát, amivel lefordult a védőről, aki aztán buktatta, a játékvezető pedig ezúttal is befújta a büntetőt, amit a sértett Asztalos magabiztosan értékesített is. Asztalos egyébként egymás után a harmadik mérkőzésén talált be.
 
A gól után mindkét csapat több alkalommal kitámadott, aminek köszönhetően többször kerültek helyzetbe a csapatok, de gólt nem tudott rúgni egyik csapat sem, így döntetlennel ért véget a mérkőzés a Tiszaligetben, ahogyan a tavalyi szezonban is.
 
 
Klausz László nyilatkozata a mérkőzés után:
Küzdelmes mérkőzésen főként a védekezésre koncentráltunk, de vezettünk biztató kontratámadásokat. Értékes pontot szereztünk a jó Szolnok otthonában.
 
Kezdőcsapat:
Mursits – Valkovszki, Nánási, Albert, Farkas A. – G. Bíró - Damásdi, Peszmeg, Nyilas, Szilágyi – Asztalos
 
Csere:
Szabó érkezett Peszmeg helyére (’82. p)
 
Gól:
Asztalos (’63. p)
2017. október 15.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa