Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Edzőmérkőzés szombaton


Csapatunk a múlt héten heti három alkalommal, külön csoportokban megkezdte az edzéseket a Malomtó széli sporttelepen. Az azóta Pest megyében bevezetett enyhítések után klubunk vezetősége és a felnőtt csapat szakmai stábja úgy döntött, hogy egy edzőmérkőzést játszik a csapat ebben az egy hónapos időszakban.

Ez az edzőmérkőzés szombaton 11 órától kerül megrendezésre hazai környezetben és természetesen zárt kapuk mögött, a szükséges biztonsági intézkedések betartása mellett. Ellenfelünk a Hajdúszoboszló, azaz a Magyar Mélyépítő-HSE csapata lesz.

Szombati vendégeink a Hajdú-Bihar megyei I. osztály második helyén fejezték be a lezárt bajnokságot, négy pontra lemaradva az első Monostorpályi SE mögött. A csapat célja az NB III-ba való feljutás volt a szezon előtt, így nem jött nekik jól a bajnokság lezárása, de edzőjük kijelentette, hogy jövőre is ez lesz a cél számukra.

A Magyar Labdarúgó Szövetség csak saját felelősségre engedélyezi az edzőmérkőzések megtartását, így az nem minősül hivatalos edzőmérkőzésnek, melyre játékvezetőket sem küld a szövetség. A mérkőzésről természetesen beszámolunk közösségi média felületeinken és weboldalunkon keresztül is.
2020. május 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút