Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Egy góllal kikaptunk Zalaegerszegen


A feljutásért harcban álló Zalaegerszeghez látogattunk hétközi mérkőzésen, ahol egy a mérkőzés elején kapott góllal sajnos vereséget szenvedtünk.


A hazaiaké volt az első helyzet a mérkőzés elején, de ebből még nem lett gól, ellenben a 14. percben már meg is szerezte a vezetést a Zalaegerszeg, a hazai támadó a kifutó Mursits felett átemelte a labdát. Sajnálhattuk, mert nem igazán volt benne a mérkőzésben. A folytatásban is ugyan többet birtokolta a labdát a ZTE, de többnyire hátul passzolgattak, nem találták a fogást a védekezésünkön. Egy-egy távoli lövéssel ugyan próbálkoztak, de ezek nem okoztak komoly gondot Mursitsnak.

A 37. percben volt ismét egy nagy hazai lehetőség, de ez is csak a mi hibánkból adótott előttük. Kárász középre fejelte a labdát, a kapu előtt érkező támadó pedig szintén fejelt, de a labda centikkel elkerülte a kapunkat.

Mi  ellentámadásokkal próbálkoztunk az egész félidőben, de sajnos a hazaiak tizenhatosának közelében elhaltak az akcióink, így nem tudunk helyzeteket kialakítani.

Szünetben cserélt Nagy Tibor vezetőedző Oldal érkezett Timári helyére. Rögtön a játékrész elején egy szép támadást vezettünk, de Csirmaz lövése végül elakadt egy védőben. Majd ezután jött egy kis lövés váltás. Mursits védett először egy közeli lövést nagyszerűen, majd fölé ment egy kék-fehér próbálkozás. Nálunk Nyilas tekert szépen kapura, de a labda centikkel fölé ment.

A 72. percben nagy egyenlítési lehetőségünk adódott, Oldal adott óriási labdát a jobb szélről futó Rétyinek, aki be is futotta az indítást, de jól jött ki a hazai kapus, így már nem tudta elpöckölni fölötte, vagy mellette a labdát. Erre ismét jött egy válasz a Zalaegerszegtől, a hazaiak csapatkapitánya találta telibe a kapufát kapásból.

Az utolsó negyedórában mindkét csapat küzdött a pályán, de nem alakultak ki helyzetek egyik kapu előtt sem, így végül egy gólos vereséget szenvedtünk Zalaegerszegen. Kár érte, mert inkább volt ez egy döntetlen szagú mérkőzés.

Ennek ellenére nem kell búslakodnunk, hiszen nekünk a vasárnapi Monor elleni mérkőzést kell mindenképp megnyernünk.


Kezdőcsapat:
Mursits - Kárász, Albert, Preklet, Farkas - Sigér, Ágoston - Rétyi, Nyilas, Csirmaz - Timári

Cserék:
Timári helyett Oldal
Ágoston helyett G. Bíró
Nyilas helyett Asztalos
2018. november 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút