Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Egy mérkőzés, hat pont


Igazi hat pontos mérkőzésen lépünk pályára vasárnap. A vendéglátó csapat a HR-Rent Kozármisleny lesz, aki velünk azonosan a bentmaradásért harcol.
 
A hazai csapat szakmai munkáját két rutinos labdarúgó, Szanyó Károly és Sándor Tamás irányítja. Előbbi a vezetőedzői, utóbbi a másodedzői pozíciót látja el a csapatnál. A Kozármisleny a legutóbbi öt forduló során megszerezhető 15 pontból mindössze kettőt tudott megszerezni, amivel a 18. helyen van a forma szerinti tabellán. Ebben az időszakban döntetlent játszottak a Sopronnal és a SZEOL csapatával, vereséget szenvedtek a Dorog, a Békéscsaba és a Szeged ellen.
 

Az ősszel Albertirsán 2:2-es döntetlent játszottunk egy nehéz mérkőzésen, ahol Nánási góljával az utolsó pillanatokban tudtunk csak kiegyenlíteni. Azóta a Baranya megyei csapathoz egy komoly erősítés érkezett februárban, Grumic Miroslav személyében. A támadó korábban játszott a Kaposvár, a Pécs, a Diósgyőr gárdájában, de a télen a Kisvárdától érkezett Kozármislenybe. Grumic 119 NB I-es mérkőzésen 26 gólt szerzett, az idei NB II-es szezonban pedig 22 mérkőzésen 4 gólt rúgott az ellenfeleknek.
 
Jelenleg három pont az előnyünk a tabellán a Kozármisleny ellen, így ha nyerni tudunk vasárnap, akkor hat pont előnyre tehetünk szert riválisunkkal szemben. A hátralévő nyolc fordulóban rajtunk kívül még a Cigánd (i), Balmazújváros (o), Csákvár (i), Budaörs (o), Vác (i), Soroksár (o), illetve a Zalaegerszeg (o) csapatával találkoznak. Nem mondható tehát könnyűnek az ő sorsolásuk sem, ezért nagyon fontos lenne számunkra a győzelem vasárnap.
2017. április 20.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa