Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Elhalasztott mérkőzésen szenvedtünk vereséget


Nem kezdődött rosszul a mérkőzés, az első negyedórában, ha pontosabban fejezzük be a támadásainkat, akkor a vezetést is megszerezhettük volna, de sajnos az utolsó passzokba mindig hiba csúszott.

A 20. percben egy borzalmas 10 perc vette kezdetét. A 20. és a 30. perc között 3 gólt kaptunk a hazai csapattól. Az első gólt egy szöglet után kaptuk, a másodikat egy gyors ellentámadásból, a harmadikat pedig Szabó szerezte a tizenhatoson belülről.

Két perccel később lehetőségünk adódott visszajönni a mérkőzésbe. Asztalos kapott nagy labdát, amivel el is futott, a kijövő kapuson átakarta emelni a labdát, aki kézzel beleütött. Szabadrúgás, kiállítás.

A félidő végén Damásdi lőtt fölé nem sokkal zárásképp. Félidőben 3:0-t mutatott a soproni eredményjelző.

A második játékrészre kettőt is cseréltünk. Peres és Ágoston helyén Hujber és Kerekes folytatta.

A 48. perctől pedig elindult a csapat, két percenként adódtak lehetőségek, jöttek a nagyobbnál nagyobb lehetőségek, de minden kimaradt. Érezte az ember, hogy ha ezt a mérkőzést két napig játszuk, akkor sem fog gólt rúgni a csapat. Sőt azért vigyáznunk kellett, mert egy-két ellentámadásból veszélybe került a kapunk, egy alkalommal a kapu torkából kellett tisztáznunk.

A 87. percben aztán Kerekest lökte ki a védő a labda alól, amiért jogosan járt a büntető. Asztalos értékesítette és rohantunk közepet kezdeni. Még az utolsó percekben is volt lehetőségünk, de Nyilas lövése végül elkerülte a kaput.

Ez ma sajnos egy ilyen mérkőzés volt, javítási lehetőség vasárnap a Dorog ellen hazai pályán. Reméljük ott bemennek, majd a helyzetek.


Kezdőcsapat:
Tulipán - Preklet, Nánási, Albert, Farkas - Ágoston, Sándor, Hujber - Damásdi, Asztalos, Peres

Cserék:
Peres helyett Kerekes
Ágoston helyett Hujber

Gól:
Asztalos (’87.p)    
2018. május 16.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • mlsz
  • Merkantilbank
  • M4
  • Merkantilbank - liga
  • Select
  • Joma