Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Elmarad a ZTE elleni mérkőzés is


A héten már több híradásban és időjárás előrejelzésben is elhangzott, hogy nagyon zord idő várható a hétvégén, ami a tegnap esti órákban meg is érkezett az egész országba. Klubunk illetékesei már tegnap este szervezték a ma reggeli munkát, hogy alkalmassá lehessen tenni a pályát a mai mérkőzésre.

Az érintetteknek korán indult a nap, hogy időben tudjuk tájékoztatni ellenfelünket és a Magyar Labdarúgó Szövetséget a kialakult helyzetről. Klubunk munkásokat és gépet küldött át Albertirsára, de közben az önkormányzattól levelet kaptunk, hogy nem engedik, hogy a pályán bárki, bármilyen munkát végezzen. A döntés egyébként jogos volt, hiszen még a két héttel ezelőtti állapotokból sem jött helyre teljesen a pálya talaja, amin csak rontott a tegnapi esőzés, majd a tegnap esti hóvihar. A játéktéren nagyjából 15-20 centiméter hó található és a talaj fagyos, ami teljesen alkalmatlanná teszi a pályát a mérkőzés megrendezésére.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága nagyon rugalmas volt és gyors megállapodás született a mérkőzés (azóta úgy néz ki, hogy több mérkőzés) elhalasztásáról. A Ceglédi VSE és a Zalaegerszeg vezetősége, valamint szakmai stábja az árpilis 25-i, szerdai időpontot adta meg a mérkőzés pótlására, melyet az MLSZ Versenybizottsága mindenbizonnyal jóvá is fog hagyni, miután kérésüknek megfelelően választotta ki a két csapat az időpontot.


2018. március 18.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút