Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Eltelt három forduló, jön a Monor elleni mérkőzés


A nyáron mondhatni, hogy meglepetésként ért mindenkit, hogy csapatunk az NB III-as bajnokság Közép csoportjába kapott besorolást. Nehéz volt megítélni, hogy milyen erős csoportról beszélünk, hiszen nem volt tapasztalatunk az ellenfelek többségével.

A szezon elején gyorsan kiderült, hogy komoly párharcokra lehet számítani, sok erős csapattal. Be is ragadtunk sajnos egy kicsit a rajtnál, hiszen az első fordulóban a Hódmezővásárhely ellen 2:1-es vereséget szenvedtük, majd Kozármislenyben sétáltunk bele egy nagyobb vereségbe.

A haramdik fordulóban a Mohács ellen léptünk pályára és gólokban gazdag mérkőzésen 4:2-es győzelemmel megszereztük a három pontot. Most pedig jön egy általunk jól ismert ellenfél a Monor.

Hivatalos mérkőzésen legutóbb a 2018/2019-es NB II-es szezonban találkoztunk a monoriakkal, akkor hazai pályán és idegenben is 1:0-ra nyerni tudtunk. A szezon végén azonban mindkét csapat búcsúzott a másodosztálytól. Az NB III-ban külön csoportba kerültünk, de felkészülési találkozókan rendszeresen összemértük tudásunkat, most pedig újra bajnoki mérkőzésen nézünk egymással farkasszemet.

A tavalyi szezonban a 8. helyen végzett ellenfelünk a Közép csoportban, idén pedig nagyon jól rajtoltak, első három mérkőzésüket megnyerték. Idegenben győzték le a Makót, majd két hazai mérkőzésen szerezték meg a három pontot a Mohács és a Vác ellen. Ezzel egyedüli hibátlan mutatóval rendelkező csapatként vezetik a tabellát.

Legjobb góllövőjük Annus Árpád 3 találattal, de betalált már Hulicsár (2), Ficsor és Haragos is.

Nálunk a hétvégén remélhetőleg átszakadt egy gát, nyerni tudtunk, ráadásul sok gólt szerezve. Bízunk benne, hogy egy jó mérkőzésre számíthatunk vasárnap és pontot, pontokat tudunk szerezni a Monor ellen.

A mérkőzés vasárnap 17:30-kor veszi kezdetét a Malomtó szélen, melyre várjuk szurkolóinkat. Aki esetleg nem tud kilátogatni, az weboldalunkon követheti, majd élő szöveges tudósításunkat a mérkőzésről.
2021. augusztus 19.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa