Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Elvitte a három pontot a Kazincbarcika


A válogatott szünet előtti utolsó mérkőzését játszotta a csapat a Kazincbarcika ellen Albertirsán vasárnap délután.

Ismerjük a KBSC játékát, így várható volt, hogy küzdelmes, harcos mérkőzés elé nézünk. Az első félidő maximálisan így is telt, számtalan szabálytalansággal, sárga lapokkal. Egy ilyen szabálytalanság után még a mérkőzés elején a 10. percben kaptunk büntetőt. Az esetnél Csirmazt ugrattuk ki, aki egyedül futhatott volna a kapussal szemben, de a védő visszarántotta, amiért sárga lap és büntető járt. A tizenegyest pedig értékesítette leggólerősebb játékosunk Oldal Tibor.

A gól után feljebb tolta védelmét a vendég csapat, a játék inkább a mi térfelünkön zajlott, de ez remek lehetőséget adhatott az ellentámadásoknak. Egy ilyen után Ágoston jól ugratta volna ki Oldalt, de a kapus megelőzte a támadónkat. Centiken múlott csak, hogy Tibi vigye el a labdát.

A félidő közepén ismét harciasabb lett a játék képe és sorra jöttek a szabálytalanságok és ebből a pontrúgások. Helyzetek nem igazán alakultak ki egy-egy lövést leszámítva, de ezek nem okoztak komoly feladatot a kapusoknak. A 37. percben aztán a vendégek is büntetőt kaptak, amit Lukács Raymond a kapunkba lőtt, 1:1, a szünetig már nem történt változás az eredményben.

A szünetben mindkét vezetőedző cserélt egyet, nálunk Oldal helyére Asztalos érkezett. A második játékrész borzalmasan kezdődött a számunkra, a 47. percben egy távoli szabadrúgás után a felívelt labdát a hosszú odalról fejelte át a vendég játékos a másik kapufához, ahol Lukács Raymond érkezett és megszerezte a vezetést a Kazincbarcikának.

A folytatásban a vendég csapat inkább az eredmény tartására rendezkedett be, a támadásokat nem erőltették, ápolni való barcikai játékos viszont mindig akadt a pályán. Nagyjából a 60. perctől jobban kezdtünk játszani, több veszélyes lehetőséget is kialakítottunk, Rétyi lövése egy védőben akadt el, Asztalosé szintén, Nyilasé pedig a kapusban. Utóbbié volt talán a mérkőzés legnagyobb helyzete. Albert agresszívan szerzett labdát, a bal szélen Rétyihez passzolt, akinek a beadása Nyilast találta meg jó 5-6 méterre a kaputól, aki a levegőben kapura is tudta rúgni a labdát, de pont a kapust találta el vele.

A folytatásban a Kazincbarcika láthatólag támadni már nem akart, mi pedig küzdöttünk, mentünk előre, de nem tudtunk már komoly helyzetet kialakítani, miközben Kitl a 16-os vonala körül esett el, de a játékvezető szerint dobta magát, így nem kellett gondolkozni, hogy büntetőt, vagy szabadrúgást rúghatunk.

Az akarat meg volt, de a helyzetek, a gól nem és sajnos, a 76. percben a vendég csapat el is döntötte a találkozó sorsát, miután egy kontra támadás után Tóth Mursits lábai között a kapuba gurította a labdát.

A folytatásban már nem voltak meg a lehetőségeink sem, így sajnos pont nélkül zártuk a Kazincbarcika elleni találkozót. Talán jól jön most egy kicsit a szünet, amiben Nagy Tibor és stábja mérkőzés nélkül dolgozhat együtt keményen a csapattal, hogy a szünet után elkezdjük gyűjteni a pontokat és a győzelmeket!

Kezdőcsapat:
Mursits - Wild, Nánási, Preklet, Farkas - Albert, Ágoston - Rétyi, Nyilas, Oldal - Csirmaz

Cserék:
Oldal helyén Asztalos
Csirmaz helyén Kitl
Ágoston helyén Nagy

Gól:
Oldal
2018. október 07.

Vissza a hírekhez »
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút