Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Értékes döntetlen a bajnok ellen


Nagyszerű időben kezdődött a mérkőzés Albertirsán az Ecsedi László Sportcentrumban. A viharra álló időjárás, végül elkerülte a pályát, így nagyszerű napsütésben játszhattak a csapatok az első félidőben a Puskás Akadémia FC ellen.
 
Jól kezdte a mérkőzést a vendég csapat, már az első percekben több lehetőségük adódott, de egyik sem jelentett végül komolyabb veszélyt Mursits kapujára. Az első percek után is a Puskás Akadémia uralta a mérkőzést, folyamatosan ők járatták a labdát, de komolyabb lehetőség nem adódott előttük.
 
A mi csapatunk ellentámadásokkal próbálkozott, de ezekbe rendre hiba csúszott, így Hegedűsnek sem kellett védenie a másik oldalon.
 
Mursitsnak két nagyobb védést kellett bemutatnia az első félidőben, de ezeket megoldotta, így 0:0-s állásnál vonultak a csapatok félidőre.
 
A második félidő elején is maradt a PAFC fölénye, de ahogy az első félidőben, úgy most sem tudott ziccer helyzetet kialakítani. Inkább csak pontrúgásból veszélyeztettek a vendégek. Ahogy telt az idő egyre jobban jöttünk ki a szorításból. Peres beállításával sokkal veszélyesebbé váltak az ellentámadásaink.
 
A védelmünk masszív lábakon állt, Nagy, Albert István, Preklet és Farkas sorra állították meg a Puskás Akadémia támadásait, a kontráknál pedig leginkább Albert Ádám és Peres volt a legaktívabb. Utóbbi kapott előbbitől egy óriási labdát a 85. percben, de Peres fölé lőtte a labdát, ez volt a mérkőzés legnagyobb helyzete.
 
A játékvezető négy percet hosszabbított, amiben egy kavarodás után a kapuba találtunk, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot, így 0:0-s döntetlennel ért véget a mérkőzést.
 
A Puskás Akadémia ezzel bajnok lett, amihez gratulálunk, mi pedig pontszámban beértük a Váctól vereséget szenvedő Kozármisleny csapatát.
 
 
Miskei Attila vezetőedző:
Gratulálok a Puskás Akadémia csapatának a bajnoki címhez. Nekünk az volt az esélyünk, hogy próbálunk szervezetten játszani és esetleg pontrúgások után, illetve ellentámadásokból veszélyeztetni. Életben maradtunk és az utolsó leheletünkig harcolni fogunk a Sopron ellen is, hogy ez a csapat biztosítsa helyét az NB II-es bajnokságban.
 
 
Kezdőcsapat:
Mursits – Nagy, Albert István, Preklet, Farkas – Albert Ádám, Takács, Lengyel – Tóth, Asztalos, Kovács
 
Cserék:
Lengyel helyén Szabó
Kovács helyén Peres
Takács helyén Nánási
2017. május 21.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa