Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Folytatódott a bajnoki menetelés


A hétvégi mérkőzéseken vagy nagyon simán nyertek utánpótláscsapataink, vagy bosszantó vereséget szenvedtek.

MLSZ Regionális U19 Dél-Keleti csoport 19.forduló 2021.04.10
Ceglédi VSE- M-Foci Kft. 8:0 (3:0)
CVSE: Klemenc, Ungureán, Szebeni, Dudás, Ecseri, Nagy, Kovács M., Kovács K., Pintér, Lakos, Tóth. Edző: Ványi Zsolt
Cserék: Schwarcz, Kartali, Szabó, Bodzsár  
Góllövő: Tóth 2, Nagy 2, Schwarcz 2, Kartali, Dudás
Jók: Dudás, Schwarcz
Ványi Zsolt: Nehezen indult be a gólgyártás a bunkerfocit játszó vendégek ellen, pedig már a félidő közepén megszerzett első gólunk előtt is sok nagy lehetőségünk volt. A későbbiekben már a koncentrációval és a helyzetkihasználással sem volt gond. A mérkőzés érdekessége, hogy a cserekapusként nevezett, de mezőnyjátékosként pályára lépő Schwarcz Dániel két gólt is szerzett.
 
MLSZ Regionális U-17 Dél-Keleti csoport 19. forduló 2021.04.10.
Ceglédi VSE - M-Foci Kft. 10:0 (4:0)
CVSE: Rimóczi, Baranyi, Mocsári, Kriss, Tóth, Szabó G., Révész, Pintér, Pásztor, Ványi, Barna. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Mezei, Osgyáni, Valkai, Borics, Mózes, Takács, Olgyay
Gólszerzők: Barna, Baranyi, Kriss, Takács, Szabó, Osgyáni 2, Ványi 3
Jók: Szabó G., Ványi, Osgyáni
Schmidt Balázs: Számos helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzésen, aminek nagy százalékát értékesíteni tudtunk. Magabiztos győzelemmel otthon tartottuk a 3 pontot.
 
 
MLSZ  Regionális U-15 Dél-Keleti csoport
23. forduló 2021.04.11.
Törökszentmiklósi FC - Ceglédi VSE  2:1 (1:1)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Szaniszló Gergő, Olgyay Benjamin, Virág Levente, Szegedi Levente, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Budavári Zsombor, Pálfalvi Miklós, Baunoch Bálint, Fityó Bence. Megbízott edző: Gál Zoltán
Gól: Csigi Tamás
Gál Zoltán: A vezetésünk megszerzése után, sajnos azonnal gólt kaptunk. A második félidőben nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, ellenfelünk pedig élt a kevés lehetőségével. Sajnálom a fiúkat, mert a győzelem is benne volt bőven a meccsben, de a vereséget nem érdemeltük meg.
 
 
MLSZ  Regionális U-14 Dél-Keleti csoport
23. forduló 2021.04.11.
Törökszentmiklósi FC - Ceglédi VSE  2:0 (2:0)
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Békési Bulcsú,Baranyai Balázs, Sebők Bálint, Hoffer Dávid, Paskó Marcell, Sebők Barnabás, Konrád Ákos, Godány Krisztofer, Horváth Kristóf, Morvai Bence, Oláh Zsolt, Velkey Paul. Edző: Szepes Richárd
Szepes Richárd: Ha egy csapat nem megfelelő küzdőszellemben, alázattal, csapatként küzd a sikerért, akkor ki fog kapni, akárki is az ellenfél. Mi sajnos ma ilyen csapat voltunk. Gratulálok a Törökszentmiklósnak, megérdemelten győztek!
 
MLSZ Kiemelt U-13 Dél-Keleti csoport 19. forduló
2021.04.10.
Törökszentmiklósi FC-Ceglédi VSE 0-7 (0-4)
CVSE: Répás Levente, Bíró Marcell, Kádár Zalán, Gigor László, Bujáki Botond, Jankovics Ákos, Szarka Bulcsú, Tóth Olivér, Márok Benedek, Sinka Martin, Eszes Martin. Edző: Kecskeméti József
Csere: Árvai Zsombor, Kósik Tamás, Fehér Csongor, Tóth David, Szarka Szabolcs
Gól: Eszes M. 3, Sinka M. 2, Tóth O., Szarka B.
Jók: Gigor L., Tóth O., Márok B., Eszes M., Sinka M.
Kecskeméti József: Végre füvön játszottunk! Rengeteg helyzetet alakítottak ki a srácok, amit 50 százalékos hatékonysággal értékesítettek is, így sima győzelmet arattunk. Amit a csapatkapitányunk, Révész Máté mielőbbi felépülésének ajánlunk!
 
 
 
MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Keleti csoport 19.forduló 2021.04.10.
Törökszentmiklósi FC - Ceglédi VSE   1:0 (0:0)
CVSE: Bajzáth Zalán, Szepes Roland, Vaczulik Gábor, Molnár Keve, Szendrei Bence, Mózes Milán, Halgass Alex, Banai Roland, Horváth-Géza Kolos, Lantai Szabolcs, Petrás Máté. Edző: Klemenc Attila.
Jók: Szendrei Bence, Petrás Máté
Klemenc Attila: A tabellán közvetlenül mögöttünk álló csapathoz látogattunk, nem könnyű mérkőzésre. Az első félidőben itt is, ott is volt helyzet, de gól nélkül fordultunk. A második játékrészben egy védelmi hibát kihasználva, vezetést szereztek a hazaiak. Sajnos mi hiába dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, nem tudtunk gólt, gólokat szerezni. Be vagyunk oltva gól ellen!
2021. április 14.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa