Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Folytatódott a jó szereplés


A szombati száz százalékos szereplés után vasárnap és hétfőn is sok szép pillanatot és magabiztos győzelmet szereztek a ceglédi fiatalok. A legkisebbek pedig Nagykátán Bozsik-fesztiváloztak jó hangulatban - mint az a csapatképen is látszik.

U13:
Hódmezővásárhely - Ceglédi VSE 0-6 (0-3)
CVSE: Répás L., Bíró M., Fehér Cs., Révész M., Gigor L., Bujáki B., Jankovics Á., Tóth O., Szarka B., Márok B., Sinka M. Edző: Kecskeméti József.
Csere: Szarka Sz., Eszes M., Kósik T., Tóth D. 
Gól: Szarka B. 3, Tóth O. 2, Márok B.
Jók: Szarka B., Tóth O., Gigor L., Márok B.
Kecskeméti József: Kicsit bosszús vagyok, mert a botrányos minőségű műfüvön nem tudtuk kialakítani a két csapat közti valós különbséget.

U12:
Hódmezővásárhely- Ceglédi VSE 4-2
CVSE: Dósa-Rácz Kristóf, Szepes Roland, Vaczulik Gábor, Rapi Barnabás, Mózes Milán, Szendrei Bence, Petrás Máté, Cseh Dávid, Szabó Flórián, Lantai Szabolcs. Esző: Klenec Attla
Gólszerzők: Szabó Flórián, Szepes Roland
Jók:Szepes R., Szabó F., Szendrei B., Cseh D.
Klemenc Attila: A mérkőzést a megbeszéltek alapján koncentráltan, fegyelmezetten kezdtük. A tizedik percben meg is szereztük a vezetést, ami adott a csapatnak egy kis magabiztosságot. A második félidőt is jól kezdtük, rögtön az elején Szepes egyéni játékának köszönhetően nővelni tudtuk az előnyünket. Sajnos  gólszerzés közben megsérült, így az egyetlen cserénket kihasználva játszottuk végig a meccset. Az ellenfél ritmust válltott, és a mérkőzés további részében szétestünk fizikálisan is, és mentálisan is. Egyenrangú ellenféllel szemben, ha nem tudunk frissíteni cserejátékossokkal, nehéz mérkőzést nyerni! Gratulálok a csapatnak az első félidei teljesítményéhez, a másodikban elfáradtunk.

Kölyökliga U-11 A 4. forduló:
Okos Foci Műhely FC - CVSE 0-5
Paksi FC - CVSE 2-12 
CVSE: Spindelbauer Máté, Petró Barnabás, Mocsári Hunor, Gábor Artúr Krisztián, Mózes Máté, Banai Roland, Halgas Alex, Hegedűs Áron, Leon Pnishi, Szabó Flórián, Ságodi Bendegúz, Lisóczki Csongor. Edző: Cseh Norbert.
Cseh Norbert: Az első mérkőzésen igazi rangadót játszottunk a listavezető ellen, ahol ismét a régi arcát mutatta a csapat! A második mérkőzésen az ellenfelet mindvégig tisztelve nagy arányú győzelmet arattuk. Külön öröm, hogy ezen a hétvégén az edzésgyakorlatok elemeit rendre jól alkalmazták a mérkőzésen a srácok.  

Kölyökliga   U10   A  4 .  forduló:
Paksi  FC - CVSE 6-2
Mészöly Focisuli - Paksi  FC 4-1
Mészöly Focisuli - CVSE 1-1

CVSE: Rapi   Gergely,  Hamza  Martin,  Papp Richárd ,  Szendrei  Patrik, Silye Balázs, Virág  Lajos  Levente ,  Kocsis Miki, Szebeni  Olivér,  Molnár  Milán, Kis Dominik,  Lisóczki  Csongor,  Ferencz  Viktor. Edző : Gábor  Artúr.
Gábor  Artúr: Nehezen  indult  az  első meccs. Egy aránylag  könnyebb csapat győzedelmeskedett felettünk. A  gyerekek  nem  a most már  megszokott formát hozták, kellet nekik idő  mire ráéreztek a játékra.  A második  meccsre megérkezett az erő és az akarás, ami az utobbi hetekben jellemezte a csapatot.  
Az  ellenfél  erős, magabiztos   csapat volt, de addigra a fiúk is összeszedték magukat. Voltak szép cselek, ügyes passzok, de kihagyott büntető is. Kapusunk, Rapi  Gergely nagyon sok labdát kivédett. Ezen a merkőzésen látszott a fejlődés. Mindenkit valamiért dicséret illet! Külön  kiemelném Papp Richárd csatárunkat a  teljesítményéért, nagyon sokat fejlődött.  
2020. október 20.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa