Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Fontos információk szurkolóinknak


A mai Tállya elleni mérkőzésen sok változás, újdonság lesz, így a legfontosabb információkat összeszedtük szurkolóinknak.


PÉNZTÁRAK

Az eddigiektől eltérően az eddig "Hazai" pénztárként szolgáló, az ÁSZ Büfé mellett található fa épület már "Vendég" pénztárként fog funkcionálni. Nem sokkal mellette a régi jegypénztár területén az újonnan elkészülő épített pénztár épület lesz a "Hazai" jegypénztár, szurkolóink itt tudják megvásárolni belépőiket a mérkőzésre és itt tudnak belépni a Zsengellér Gyula Sporttelep területére.


PARKOLÁS

A mai mérkőzéstől szurkolóink számára használható a sporttelepen található murvás parkoló, ahova a "Hazai" jegypénztár mellett lehet az autókkal behajtani, leparkolni, majd ez után kell megvásárolni a belépőket a mérkőzésre. A helyek száma korlátozott, ha a parkoló megtelt, akkor több autót nem tudunk beengedni. Nekik a sporttelep kerítése mellett, vagy a környező utcákban lesz lehetőségük megállni.

A kerékpárral érkező szurkolóinknak is kialakítottunk egy kerékpár tárolót, kérjük figyeljék a tájékozódást segítő táblákat.


MOSDÓK / BÜFÉ

A lelátó mind két oldalán található mosdó, mind a hölgyek, mind a férfiak számára. A lelátón és a sporttelep területén több helyen táblákkal jelezzük a legközelebbi mosdó megközelítési irányát. A mozgássérült mosdó a lelátó épület oldalán, a "Hazai" jegypénztártól egyenesen haladva, a lelátóra vezető lépcső mellett található.

A büfé egyelőre még nem a végleges helyén üzemel, hanem a "Hazai" jegypénztárhoz közelebbi, a lelátóra vezető feljárónál található.


DOHÁNYZÁS

A dohányzás a sporttelep területén és a lelátón TILOS! Kivéve a kijelölt helyen, amit táblával jelzünk és a Büfé mellett lesz megtalálható.

Tudjuk, hogy az újdonságokhoz és a megújult sporttelep használatának megszokásához még idő kell, igyekszünk minden információval segíteni szurkolóinkat, hogy gondtalanul élvezhessék a bajnoki mérkőzéseket. Kérdés esetén nyugodtan forduljanak a biztonsági őrökhöz is, akik segítenek a tájékozódásban. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Találkozzunk a mérkőzésen! Hajrá Cegléd!
2019. szeptember 15.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa