Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Fontos mérkőzés jön Budafokon


Aktuális vendéglátónk a tavalyi évben került fel az NB II-be és végül sikerült is bentmaradnia, méghozzá a 14. helyen. Most pedig a 18. helyen, egy ponttal tőlünk lemaradva várja a vasárnapi összecsapást.

A tavalyi évben vegyes volt a mérlegünk a Budafok ellen, hazai pályán 3:1-re legyőztük a piros-fekete csapatot, de idegenben 2:1-re elveszítettük a találkozót. Csapatunk nem titkoltan azzal a céllal megy Budafokra, hogy elhozza a három pontot.

Ellenfelünk két vereséggel kezdte a szezont, majd hiába verték meg meglepetésre a Dorogot 3:1-re, folytatódott a sikertelen széria. Döntetlen a Csákvár és a Siófok ellen, vereség a Soroksártól. Aztán jött egy újabb meglepetés 1:0-ra megverték a jelenlegi listavezető Gyirmótot. A hullámzó teljesítmény 14 mérkőzésen 3 győzelemre, 3 döntetlenre és 8 vereségre volt elég.

Arra azért mindenképpen figyelni kell, hogy a három győzelmükből mind a hármat hazai pályán szerezték! Az eddig megszerzett 12 pontjukból otthon gyűjtöttek össze 10-et. És a góljaikat is ebben az arányban osztották el, 10 rúgott gól otthon, 2 idegenben.

Otthon tehát veszélyes a Budafok, ahol nem igazán szerepel a csapatban igazi vezér, a góljaikat is egyenlő mennyiségben rúgták. Nyolcan szereztek eddig gólt a csapatban. Szintén nem jó hírek ellenfelünk háza tájáról, hogy a csapat a napokban menesztette a vezetőedző Vitelki Zoltánt, a helyét Csizmadia Csaba a Budafok sérült játékosa veszi át ideiglenesen.

Mindig benne van a veszély egy edzőváltás után, hogy az adott csapat, hogyan reagál a történésekre, mindig kiszámíthatatlan egy ilyen ellenfél, de mindent meg fognak tenni játékosaink, hogy megnyerjék a találkozót és újabb fontos pontokat szerezzenek.
2018. október 30.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa