Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Futballhétvége: soha rosszabbat!


A hétvégén minden csapatunk idegenben küzdött a pontokért... S tettük ezt sikerrel, hiszen a felnőttek és a fiú utánpótláscsapatok majdnem mindegyike megszerezte a győzelmet. Sikeres hétvége van a ceglédi futball mögött. Soha rosszabbat!

U19:
Békéscsaba - Ceglédi VSE 0-5 (0-1)
CVSE: Klemenc- Dudás, Kotlár, Nagy, Ecseri, Ungureán, Kovács, Palotai, Pintér, Tóth, Lakos. 
Edző: Ványi Zsolt 
Cserék: Schwarcz, Szabó V., Szebeni, Bodzsár, Kuthy 
Gól: Szabó V. 2, Dudás, Pintér, Tóth 
Jók: Dudás, Pintér 
Ványi Zsolt: Az első félidei emberelőnyünket csak a második játékrészre sikerült megnyugtató módon gólokra váltani. Győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt, mert végig magabiztosabban és jobban játszottunk ellenfelünknél.

U17:
Békéscsaba UFC - Ceglédi VSE 1-4 (1-1)
Cegléd: Rimóczi - Baranyi, Mocsári, Tóth, Szabó G. - Kriss, Barna, Kovács - Ványi, Révész, Pásztor
Edző: Schmidt Balázs
Cserék:Borics, Szabó K., Osgyáni, Valkai, (Gavaldik, Mózes, Kelemen)
Gól: Pásztor 1, Valkai 1, Ványi 1, Kovács 1
Jók: Baranyi, Pásztor, Kovács, Valkai
Schmidt Balázs: Helyenként szép játékkal, hátrányból fordítva, sikeresen győztünk az első idegenbeli mérkőzésen.

U15:
Békéscsaba - CVSE U15   1-7 (1-3)

CVSE: Ságodi Kristóf - Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferenc Hunor, Révész Levente - Olgyai Benjamin,Szegedi Levente, Szaniszló Gergő - Pálfalvi Miklós, Virágh Levente, Csigi Tamás
Cserék: Fityó Bence, Sebella Máté, Klimász Kevin, Baunoch Bálint. Edző: Kemenes György
Gól: Csigi Tamás 3, Olgyay Benjamin 2, Pálfalvi Miklós, Fömötör Balázs 

Kemenes György: Ma remek napot fogtunk ki,a srácok minden mutatóban felülmúlták ellenfelüket.
Ilyen arányban is teljesen megérdemelt volt a győzelmünk. Külön öröm számomra,hogy a biztos vezetés birtokában sem vették a fiúk félvállról a mérkőzést, és az utolsó percig űzték , hajtották az ellenfelet! Kivétel nélkül mindenki tette a dolgát, alázattal és önzetlenül fociztak. Gratulálok!

U14:
Békéscsabai UFC- Ceglédi VSE 4:4
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Békési Bulcsú, Baranyai Balázs,Godány Krisztofer, Velkey Paul, Konrád Ákos, Sebők Barnabás, Paskó Marcell, Hoffer Dávid, Morvai Bence, Oláh Zsolt, Sebők Bálint. Edző: Szepes Richárd
Góllövők: Konrád Á.(2), Baranyai Balázs, Sebők Barnabás
Jók: Baranyai B., Godány K., Sebők B.
Szepes Richárd: Jól kezdtük a meccset már a 7. másodpercben gólt szereztünk. Az egész első félidőben uraltuk a játékot, gólhelyzeteket alakítottunk ki,és még egy gólt sikerült szerezni. A második félidőre viszont sajnos változott a játék képe,főleg a mi egyéni hibáinkból. Ezt az ellenfelünk ki is használta,és sikerült neki x-re hozni a meccset. Ettől függetlenül a támadójátékunkkal elégedett vagyok.


U13:
LUA Baja-Cvse 1-3(1-1)
CVSE: Répás Levente - Fehér Csongor, Gigor László, Révész Levente, Kósik Tamás, Jankovics Ákos, Tóth Olivér, Szarka Bulcsú, Eszes Martin, Márok Benedek, Bíró  Marcell. Edző: Kecskeméti József
Csere: Szarka Szabolcs, Sinka Martin, Bujáki Botond, Tóth Dávid, Kádár Zalán.
Gól: Tóth Olivér 2, Szarka Bulcsú.

Jók: Fehér Csongor, Gigor Laszló, Révész Máté, Jankovics Ákos, Szarka Bulcsú, Tóhth Olivér, Márok Benedek.

Kecskeméti József: Végre bajnoki mérkőzés! Masszív gárdához látogattunk de igazi CSAPATKÉNT viselkelkedve, játszva, egymást segítve, magabiztos sikert arattak a fiúk.

U12:
LUA Baja - Ceglédi VSE 2-1 (2-0)
CVSE: Dósa-Rácz Kristóf, Vaczulik Gábor, Szepes Roland, Szendrei Bence, Rapi Barnabás, Cseh Dávid, Petrás Máté, Lantai Szabolcs, Mózes Milán, Pesti Dávid, Molnár Máté Keve. Edző: Klemenc Attila
Gólszerző:Cseh Dávid

Klemenc Attila: A mérkőzés első percében gólt kaptunk, ami nagyon idegessé tette a csapatot. Rendeztük a sorainkat és szép támadásokat vezettünk, de a félidő végén megint kaptunk egy gólt. 2-0-ás hátránnyal mentünk az öltözőbe. A második félidőben egyértelműen mi irányítottunk, és sikerült szépíteni. Az egyenlitésért nagyot küzdöttek a srácok, rengeteg helyzetet kihagytunk, de nincs okunk szégyenkezni. Küzdésből jelesre vizsgáztak a fiúk.
2020. szeptember 07.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa