Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Gól nélkül maradtunk Ózdon


Nehéz mérkőzésre számíthattunk Ózdon, hiszen eddig három alkalommal is gólnélküli döntetlent játszott aktuális ellenfele ellen.

A lelátó alatt húzódó játékoskijárónak használt alagúton át a pályára érve gondolatban egy pár évet visszautazott az ember az időben. A pálya talaja nem engedett a kombinatív, játszós focinak, ez nem kedvezett nekünk.

Ez meg is látszott az első félidőben, a 26. percig kellett várni az első kapura lövésre, amikor Markó eresztett meg egy lövést, de a labda a kapus kezei között ki. A 39. percben aztán a hazaiak is jelentkeztek egy lövéssel, de Tulipánnak ez nem okozott fejfájást.

A második félidő egy nagy lehetőséggel kezdődött, a 48. percben Kun adott be remeken a bal oldalról, a hosszú oldalon Szilágyi érkezett, de centikkel lemaradt a labdáról. A második játékrészben több helyzetet jegyezhettünk már fel, de komoly munkát nem okoztak a kapusoknak.

A 65. percben egy Markó lövés, a 68. percben egy remek Kovács beadás jelentett gondot a hazai kapu előtt, de egyik esetben sem tudtunk betalálni. Három perccel később Kun lőtt fölé a tizenhatos sarktól.

Mi irányítottuk egész mérkőzésen a találkozót, a hazaiak gyors ellentámadásokkal próbált meg veszélyeztetni, de zömében remekül oldotta meg a védelmünk ezeket a feladatokat. A mérkőzés végéhez közeledve egy-két ellentámadás már veszélyes volt, egy alkalommal Tulipánnak kellett nagyot mentenie.

Sajnos nem tudtunk több gólhelyzetet kialakítani, sőt a mérkőzés végén még Szász lökte fel ellenfelét a játékvezető sípszava után, így idő előtt kellett elhagynia a pályát.

Gól nélkül, egy ponttal távoztunk Ózdról, jövő hét vasárnap hazai pályán fogadjuk a DEAC csapatát.
 
Kezdőcsapat:
Tulipán – Bagó, Szász, Bodó, Pesti – Makrai, Juhász, Markó – Kun, Szilágyi, Kovács
 
Csere:
Juhász helyett Cseh
2019. szeptember 29.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút