Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Gólkirályt igazoltunk!


A vezetőség folyamatosan dolgozik a csapat megerősítésén, ahol kiemelt szerepet kap a támadósor. Szabó Viktor szerződés hosszabbítása után érkezett a csapathoz a többszörös magyar bajnok, rutinos támadó Szilágyi Péter, most pedig az előző szezonban az NB III Keleti csoportjának gólkirálya Farkas János írta alá szerződését csapatunkhoz.

A 33 éves támadó 2005-ben Budakalászon kezdte felnőtt pályafutását, majd megfordult a Felcsút, a Budaörs, a Tatabánya, a Siófok, a Sopron, a Mezőkövesd, a REAC, a Jászberény és legutóbb a Kazincbarcika csapatában is. Eddig 186 alkalommal lépett pályára az NB II-es bajnokságban, ami mellett van 3 NB I-es és 107 NB III-as mérkőzése is.

Eddigi pályafutása során 296 mérkőzésen 154 gólt szerzett, ami azt jelenti, hogy 0,5 gól / meccs a mutatója, tehát két meccsenként egy gól. Ebből 81 találatot a másodosztályú küzdelmek során szerzett.  A tavalyi évben 30 rúgótt góllal (31 mérkőzésen) lett gólkirály, ami mellett 20 gólpasszt is jegyzett, ezzel tisztesen hozzájárulva a Kazincbarcika NB II-be való feljutásához. A 30 rúgott góllal egyébként nem csak saját csoportjában, hanem az NB III-as bajnokság mind a három csoportját nézve is összetett gólkirálynak mondhatja magát.

Farkas János négy NB III-as szezon után tér vissza a másodosztályba, reméljük, hogy továbbra is hasonló hatékonysággal.

Farkas Jánossal is interjút készítettünk:


2017. július 03.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa