Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Győzelem az első edzőmérkőzésen


Első edzőmérkőzését játszotta felnőtt csapatunk a felkészülési időszakban, az ellenfél a Dabas-Gyón csapata volt.

Csapatunk a Mikler - Bagó, Szász, Juhász, Szabó, Markó, Papp, Kovács, Takács, Cseh, Laczkó összeállításban lépett pályára a szintén NB III-as dabasiak ellen. Az első félidő első harminc percében a vendég csapatnál volt többet a labda, ahogy a játék is a mi térfelünkön zajlott. Miklernek több alkalommal kellett bemutatnia tudását, míg mi csak néhány gyors, ellentámadással veszélyeztettünk.

Az utolsó 15 percre már előre is veszélyesebben játszottunk, aminek meg is lett az eredménye, a 43. percben Laczkó góljával vezetést szereztünk. Ezt a félidő végéig meg is tartottuk.

A második félidőben mindkét csapat sokat cserélt, jöttek a fiatalok és mindkét fél részéről a helyzetek is. Mi váltottuk be először a helyzeteinket gólra és két gólosra növeltük az előnyünket.

Ugyan a Dabas-Gyón szépíteni tudott, de Takács szabadrúgásából, majd Markó találatával letudtuk zárni a mérkőzésen. Közben azért nem volt ilyen sima a mérkőzés, a vendég csapat egy percen belül két büntetőt is elvégezhetett, de az első a kapufán csattant, a másodikat Mikler védte ki.

Mind két csapaton látszott, hogy a felkészülési időszak nehéz időszakában járnak, de élvezhető találkozót láthattak a kilátogató szurkolók.

Ceglédi VSE - Dabas-Gyón 4:1

Gól:
​Laczkó (2), Takács, Markó
2020. február 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa