Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Győzelem az RKSK elleni utolsó edzőmérkőzésen


Utolsó edzőmérkőzését játszotta a csapat az NB III Közép csoportjának 8. helyén álló RKSK ellen.
 
Makrai László a Mikler - Bagó, Csendes, Krajcz, Szabó, Takács, Majoros, Markó, Kovács, Papp, Laczkó összeállításban küldte pályára a csapatot.
 
Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a kapuk nem sokszor forogtak veszélyben. Védeni valója csak Miklernek volt, aki viszont jól ellátta a feladatát.
 
A 41. percben egy lepattanó labdát rúgott kapura Markó, ami utat is talált a kapuba. Így a szünetben egy gólos előnnyel mehettünk pihenni.
 
A második félidő elején növelhettük volna az előnyünket, de Bagó beadása után hiába pattant a védő lábáról az üres kapu felé a labda, a gólvonal előtt menteni tudott egyik csapattársa.
 
Nagyjából 10 perccel később azonban, már nem mentette meg senki őket a góltól. Kovács helyezett nagyszerűen a hosszú alsó sarokba. 2:0
 
Nem sokkal később egy szép jobb oldali beadás után a hosszú oldalon érkező vendég játékos fejelt a kapunkba. Gyorsan visszaállt egy gólra a különbség. 2:1
 
Ahogy közeledett a mérkőzés vége mind a két csapat elkezdett cserélgetni. Közben Laczkó remekül emelte át a kifutó kapuson a labdát, de a földre pattant játékszer a kapufára pattant fel.
 
Nálunk lehetőséget kapott G Bíró, Cseh, Pintér, Sándor és Kotlár is.
 
A mérkőzés végéig már nem történt változás az eredményben, így az utolsó felkészülési mérkőzésünket is megnyertük.
2020. március 01.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa