Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Hatból hat


Bajnoki rendszerben játszó fiú csapataink nem kegyelmeztek a hétvégén. Hat győztes mérkőzést vívtak meg, ki gálázva, ki megharcolva a bajnoki pontokért.

MLSZ Regionális U19 III.osztály Dél-Keleti csoport 17.forduló 2021.03.28 
Ceglédi VSE - Hódmezővásárhelyi FC 5:1 (3:0)
CVSE: Klemenc, Ungureán, Szebeni, Dudás, Ecseri, Bodzsár, Kovács M., Kovács K., Pintér, Kelemen, Tóth. Edző: Ványi Zsolt.
Cserék: Lakos, Nagy, Bozsó, Palotai, Kartali, Schwarcz 
Góllövő: Szebeni, Kelemen, Tóth, Kovács K., Bozsó 
Jók: Szebeni, Kovács K.
Ványi Zsolt: Nem mondhatom, hogy életünk meccsét játszottuk, de így is egyértelmű volt a találkozó. 

MLSZ Regionális U17 III.osztály Dél-Keleti csoport 17.forduló 2021.03.28.
Ceglédi VSE: Hódmezővásárhelyi FC 2:1 (1:1)
CVSE: Rimóczi, Baranyi, Mocsári, Kriss, Tóth, Szabó G., Barna, Mózes, Pásztor, Valkai, Osgyáni. Edző: Schmidt Balázs
Cserék: Kelemen, Takács, Borics, Főző, Révész, Fülöp, Jágri
Gól: Pásztor, Jágri
Jók: Pásztor, Osgyáni, Barna, Révész, Szabó G.
Schmidt Balázs: Az egész mérkőzésen jó játékkal, tetszetős megoldásokkal dolgoztunk. Nagyon sok helyzetet alakítottunk ki, amiket a mai napon nem igazán sikerült gólra váltani. Megszámlálhatatlan ziccert hagytunk ki. Az ellenfél pedig a hibánkat könyörtelenül kihasználta és megszerezte a vezetést. A csapat érdemét mutatja, hogy ma Férfiak voltak a pályán, akik a szívüket ki rakták ma a pályára és szenzációsan melóztak!


MLSZ Regionális U15 II. osztály Dél-Keleti csoport 21. forduló 2021.03.28.
M-Foci kft.- Ceglédi VSE 1:5 (0:3)
CVSE: Ságodi Kristóf, Labancz Zoltán, Fömötör Balázs, Ferencz Hunor, Révész Levente, Szaniszló Gergő, Olgyay Benjamin, Virág Levente, Szegedi Levente, Ivánfy Bence, Csigi Tamás, Pálfalvi Miklós, Fityó Bence. Edző: Keresztúri András
Gólszerzők:Szaniszló 2,Csigi 2, Fömötör 
Jók:Az egész csapat 
Keresztúri András: Gondoltam, hogy az óraállítás miatti korán kelés, utazás nem éppen ideális felkészülés egy bajnoki meccsre, de a fiúk megpróbáltak minden tőlük telhetőt, ezért jár a gratuláció! Megérdemelten hoztuk haza Makóról a három pontot.


MLSZ Regionális U14 II.osztály  Dél-Keleti csoport 21. forduló 2021 03.28
M-Foci kft. - Ceglédi VSE  1:4 (0:2)
CVSE: Ócsai Dávid, Fazekas Levente, Mocsári Zétény, Nagy Boldizsár, Békési Bulcsú,.Baranyai Balázs, Godány Krisztofer, Morvai Bence, Paskó Marcell, Sebők Barnabás, Konrád Ákos,  Hoffer Dávid, Horváth Kristóf, Oláh Zsolt, Sebők Bálint, Velkey Paul. Edző: Szepes Richárd.
Gólszerző: Konrád Ákos(2), Sebők Barnabás, Horváth Kristóf
Jók: az egész csapat
Szepes Richárd: A hétvége egyik nagy pozitívuma volt, hogy végre teljes létszámmal készülhettünk egy meccsre, sérültjeink és a betegeink is felgyógyultak végre. A mérkőzés eredménye nem tükrözi a meccs igazi képét. Egy végig küzdelmes, harcos meccsen sikerült begyűjteni a pontokat. A keményen, sőt néha már durván játszó ellenfél ellen higgadtan, végig hideg fejjel, jól játszottak a srácok. A végjátékot egyértelműen mi bírtuk jobban, ez pedig nagyobb arányú győzelmet hozott. Gratulálok a csapatomnak, és sok ilyen meccset kívánok magunknak.



MLSZ Kiemelt U-13 Dél-Keleti csoport 16. forduló 2021.03 28.
Karcagi SE - Ceglédi VSE 0-13 (0-5)
CVSE: Répás Levente, Fehér Csongor, Kádár Zalán, Gigor László, Bujáki Botond, Jankovics Ákos, Révész Máté, Tóth Olivér, Márok Benedek
Szarka Bulcsú, Sinka Martin, Cserék: Árvai Zsombor, Bíró Marcell, Szarka Szabolcs, Kósik Tamás, Eszes Martin, Tóth Dávid. Edző: Kecskeméti József
Gól: Sinka M. 3, Szarka B. 2, Bujáki B. 2, Jankovics Á., Márok B. Tóth O., Révész M., Kósik T. Szarka Sz.
Jók: Sinka M., Szarka B., Kádár Z., Gigor L, Fehér Cs., Révész M.
Kecskeméti József: Remélem nem kell edzéseket kihagyni a megsérült játékosoknak, reménykedem a gyors felépülésükben.
Komolyan vettük az ellenfelünket ,gyorsan játszottunk,sok helyzetet alakítottak ki a gyerekek,amit sokkal jobb százalékban használtak ki, mint a múlthéten.


MLSZ Kiemelt U-12 Dél-Keleti csoport 17.forduló 2021.03.28.
Karcagi SE- Ceglédi VSE 0:2 (0:1)
CVSE: Bajzáth Zalán, Szepes Roland,Rapi Barnabás,Vaczulik Gábor,Molnár Keve,Petrás Máté,Szendrei Bence,Mózes Milán, Cseh Dávid. Edző:Klemenc Attila
Gólszerzők: Mózes Milán, Petrás Máté
Jók: Szendrei Bence, Cseh Dávid
Klemenc Attila: Sajnos cserejátékos nélkül utaztunk el, de ez sem befolyásolta a srácokat. Nagyon fegyelmezetten, óriási akarattal elhoztuk a három pontot. A végére lehetett volna nagyobb arányú gyözelem is. 
2021. március 31.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa