Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Hátrányból nyert rangadót az U13


A hétvégi rangadósorozat folytatódott, hiszen a kisebbek vasárnapról halasztott mérkőzéseken léptek pályára a Zsengellér Gyula Sportcentrumban. U13-ban a veretlenek csatáját a megilletődött kezdés után is a Cegléd nyerte. U12-ben viszont betegségek, sérülés és feljátszás miatt felforgatott csapatunk nem tudott nagy ellenállást kifejteni.
U13:
Ceglédi VSE - Békéscsaba Előre 2-1 (1-1)
CVSE: Répás L., Fehér Cs., Révész M., Gigor L., Bujáki B., Jankovics Á., Tóth O., Szarka B., Márok B., Eszes M., Sinka M. Edző: Kecskeméti József.
Csere: Szarka Sz., Szendrei B., Kósik T., Tóth D.
Gól: Tóth O., Szarka B.
Jók: Révész M., Gigor L., Tóth O., Szarka B., Sinka M.
Kecskeméti József: Egy igazi rangadón, hátrányból fordított a csapat, és nyerte meg egy kis szerencsével a derbyt! Betojva kezdtünk, de kiváló küzdőszellemünknek köszönhetően átvettük a játék irányítását, fölényt harcoltunk ki, majd a végén a kontráinknak köszönhetően hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Nagy dolognak tartom ,hogy az ellenfelünk egyszer tudott kapura lőni, le a kalappal a gárda előtt! Az első rangadót kipipáltuk, jövő héten jöhet a második, Szegeden.
 
U12:
Ceglédi VSE - Békéscsaba 1912 Előre SE 0-7      
CVSE : Dósa-Rácz Kristóf, Szepes Roland, Szabó Flórián, Petró Barnabás, Petrás Máté, Mózes Milán, Vaczulik Gábor, Cseh Dávid, Banai Roland, Gábor Artúr Krisztián, Molnár Máté Keve . Edző: Klemenc Attila.
Klemenc Attila: Tudtuk, hogy erős csapat látogat el hozzánk, nehéz mérkőzésre számítottunk. Sajnos változtatni kellett az eredeti összeállításon, betegség és sérülés miatt. Most túl nagy falatnak bizonyult az ellenfél, 2-3 poszton még a minimumot sem tudtuk nyújtani. Sajnálom, hogy a fiatalabb játékosoknak nem tudtunk példát mutatni kitartásból, fegyelmezettségből. Dicséret csak a négy fiatalabb játékosnak jár.
2020. október 27.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa