Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Igazolás az utolsó napon


Klubunk az átigazolási időszak utolsó napján még egy játékost szerződtetett. Csapatunkhoz csatlakozik Kerekes Krisztián, aki fél évre kölcsönbe érkezik a Debreceni VSC-től.



Krisztián 1998-as születésű támadó játékos. Korának köszönhetően még megfelel az MLSZ fiatal szabályzatának. Új igazolásunk Békéssámsonon kezdett el focizni, de szinte azonnal elvitte a Loki Focisuli. Egész utánpótlás korszakát a Debrecen kötelékében töltötte, ez alatt az időszak alatt a klub színeiben összesen 142 gólt szerzett.

A 2016/2017-es szezonban 18 évesen már a felnőttek között is bemutatkozhatott a Debrecen NB III-as csapatában, ahol első mérkőzésén rögtön két gólt szerzett a Hajdúböszörmény ellen.

A 2017/2018-as szezont kölcsönben Budafokon kezdte meg, ahol kilenc alkalommal lépett pályára, ebből háromszor kezdőként.

Krisztián a felkészülés során az edzőtábor előtt már a csapattal készült, a szakmai stáb a Paks és a Dabas FC elleni mérkőzésen is megnézte. Mindkét mérkőzésen jó teljesítményt nyújtott, a Dabas ellen két gólt szerzett és egy kulcspasszt adott Peresnek, akit utána ziccerben ütött el a kapus, amiért járt a büntetőt, amit aztán Hujber értékesített is.

Sok sikert kívánunk Krisztiánnak csapatunknál és kívánjuk, hogy gólokkal örvendeztesse meg a ceglédi szurkolókat NB II-es bajnoki mérkőzéseken is.

 
2018. február 15.

Vissza a hírekhez »
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa
  • mlsz
  • Select
  • Joma