Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

​Jön a Gyirmót FC Győr


Vasárnap a tavalyi évben még az NB I-ben szereplő Gyirmót FC Győr csapatát fogadjuk Albertirsán 16 órától. A 2015/2016-os szezonban az NB II bajnokaként került fel az első osztályba a Gyirmót, ahonnan nyáron utolsóként búcsúzott, így ismét az NB II-es bajnokságban szerepelnek.
 


A kiesés után edzőváltás történt a csapatnál Urbányi István helyét Molnár László vette át a vezetőedzői poszton. És természetesen játékos mozgás is volt a klubnál.
 
A Gyirmót idei NB II-es szereplése meglehetősen csapongó, rögtön egy 1:1-es döntetlennel kezdtek idegenben a Budaörs ellen, majd 5:0-ra verték a Zalaegerszeget és 3:0-ra kikaptak a Nyíregyházától hazai pályán. Ezt egy újabb 3:0-s vereség követte a Kisvárda ellen, majd jött két győzelem a Dorog (3:2) és a Siófok (1:2) ellen. A Soroksárral hazai pályán 1:1-es döntetlent játszottak, majd 5:1-re elintézték a Csákvárt idegenben, a legutóbbi fordulóban pedig hazai pályán kaptak ki egy góllal a Kazincbarcikától.
 
A 9 forduló alatt tehát 4 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség a mérlegük, amivel a tabella 6. helyén állnak 14 ponttal, ami azt jelenti, hogy jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előznek meg minket. A 9 mérkőzésen 17 gólt szereztek és 13-at kaptak, ami egyébként a hatodik legtöbb kapott gól eddig a bajnokságban. Mi egyébként a negyedik legkevesebb gólt kaptuk, ami jól mutatja a védelmünk és kapusunk remek formáját.
 
Vasárnapi ellenfelünk azonban a sok bekapott mellett, rengeteg gólt is szerzett, ők lőtték a negyedik legtöbb gólt az idei kiírásban eddig. A góllövésben Simon András jár az élen 6 góllal, amivel holtversenyben a második a bajnoki góllövő listán. Őt követi Nagy Patrik 4 és Szalánszki Gergő 2 találattal.
 
Az jól látszik, hogy vasárnap nagyon nehéz mérkőzés vár a csapatra, hiszen egy nem rég még az első osztályban szereplő csapat látogat az Ecsedi László Sportcentrumba, akik nagyon megtudják szórni ellenfelüket. De amennyiben a védelem rossz napot fog ki, akkor el is lehet kapni őket.
 
Természetesen a cél a helyünk megerősítése a tabella közepén, így egyértelműen pontot, pontokat szeretnénk szerezni a Gyirmót ellen. Nehéz mérkőzés vár ránk, ahol szükség lesz szurkolóink bíztatására is.
 
Vasárnap 16:00 órától vegyük fel együtt a harcot a Gyirmót ellen Albertirsán az Ecsedi László Sportcentrumban! Hajrá Cegléd!
2017. szeptember 22.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa