Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön a Hatvan elleni idegenbeli mérkőzés


Most vasárnap utazik utoljára idegenbe az idei évben felnőtt csapatunk. A célállomás ezúttal Hatvan lesz.

A szintén sárga-kék ellenfelünk a tavalyi évben a 14. kiesést érő helyen végzett az NB III-ban, de idén nyáron a létszámemelkedésnek is köszönhetően megmenekültek. A legutóbbi három egymás elleni mérkőzésen három győzelem (0:1, 3:1, 1:0) a mérlegünk. A Hatvan pályaválasztásával 2018 szeptemberében játszottunk egymás ellen utoljára, akkor Magyar Kupa találkozón Oldal Tibor találatával 1:0-ra nyerni tudtunk.

Az idei szezont egymás ellen kezdte a két csapat, Kovács találatával korán vezetéshez jutottunk, de aztán nehezen, nagy küzdelemben tudtuk itthontartani a három pontot.

Vendéglátónknak nem folytatódott jól a bajnokság, a következő két mérkőzésen mindössze egy pontot szereztek. Az eddigi 18 lejátszott mérkőzésükből 7 alkalommal tudtak pontotszerezni. Ebből 5 összecsapást nyertek meg, kettőn pedig osztozkodni kellett az ellenféllel a pontokon. A gólkülönbségük -10, 25 gólt szereztek és 35-t kaptak. Jelenleg 7 pontnyi távolságra vannak tőlünk. Hazai pályán jóval erősebbnek mondható a csapatuk, miután 17 pontjukból 12-t hazai környezetben szereztek.

A legjobb góllövőjük Simon Mátyás 7 találattal, őt követi Lukács 4, Czibolya 3 góllal. 

Nincsenek jó formában a hatvaniak, az elmúlt 5 mérkőzésen 1, míg mi 8 pontot szereztünk

A mérkőzés vasárnap 13:00 órakor kezdődik Mezei Máté sípszavára. Hajrá Cegléd!


 
2020. november 27.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa