Ceglédi VSE Labdarúgó szakosztály

Jön a Nyíregyháza


Második tiszakécskei mérkőzésünkön a Nyíregyháza Spartacus lesz az ellenfél. Ugyan, mióta visszajutottunk mindketten az NB II-be nagyszerű a mérlegünk a Szpari ellen, 4 mérkőzésen 3 győzelem, 1 vereség, nem számíthatunk könnyű mérkőzésre.

A szurkolók számára jó előjel, hogy az elúlt 4 NB II-es találkozónkon összesen 16 találat született, ez mérkőzésenként 4 gólt jelentene átlagban, de persze az első NB II-es mérkőzésünk 3:5-ös végeredménye sokat húz felfelé az átlagon. Ettől függetlenül két gólnál kevesebb nem esett egyik mérkőzésen sem. Az elmúlt két idegenbeli mérkőzésünkön két győzelmet arattunk, "hazai" pályán pedig egy győzelem és egy vereség a mérleg. De ennyit a múltról.

Ez egy új szezon, a keretek is mindkét oldalon nagy részben kicserélődtek, így egy teljesen új találkozóra lehet számítani. A nyáron 10 játékos távozott Nyíregyházáról és több, mint 10 érkezett is, közüllök többen az utánpótlásból kerültek fel a felnőtt csapathoz. De szakmai fronton is erősített a Szpari, Bozsik Péter a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya érkezett a szakmai igazgatói székbe.

Az új kerettel azonban nem kezdte túl jól a szezont a Nyíregyháza sem, első mérkőzésén még ugyan 1:0-ra nyerni tudtak otthon a Kazincbarcika ellen, de Mosonmagyaróváron már csak döntetlent játszottak, az előző fordulóban pedig otthon kaptak ki 3:0-ra a Budaörstől. 

Érdekesség, hogy a Szpari két gólját két védő szerezte, a támadó játékosok még egyelőre nem találták meg a góllövő cipőjüket, pedig olyan támadó játékosokkal rendelkeznek, mint Pekár, Rezes, Dragóner, vagy Daru.

A két csapat eddig egyébként 14 alkalommal csapott össze bajnoki mérkőzésen, ezeken 7 Cegléd és 6 Nyíregyháza győzelem mellett, mindössze 1 találkozón született döntetlen.

A mérkőzés 17:30 órakor kezdődik Tiszakécskén, a játékvezető Veizer Roland, segítői Pungyi Gyula és Márkus Péter lesznek. Várunk minden ceglédi és környékbeli futball szurkolót a mérkőzésre, ami várhatóan egy élvezetes összecsapást fog hozni, remélhetőleg a végén az első ceglédi három ponttal ebben a szezonban.


 
2018. augusztus 16.

Vissza a hírekhez »
  • mlsz
  • Select
  • Joma
  • Gyűlölet nem pálya
  • Hódút
  • MOL Magyar Kupa